Kari Aihinen paljastaa parhaan tavan pekonin paistamiseen: "Pomminvarma juttu"

Kari Aihisella on takuuvarma tapa pekonin paistamiseen:"Pomminvarma juttu" 3:20 Kari Aihisella on takuuvarma tapa pekonin paistamiseen:"Pomminvarma juttu"

Kokki ja ravintoloitsija Kari Aihinen näyttää, miten pekoni kannattaa paistaa. Nyt kannattaa unohtaa paistinpannu kokonaan!

Videolla: Miten paistetaan täydellistä pekonia? Kari Aihinen näyttää!

MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen uudessa videojuttusarjassa keittiömestari Kari Aihinen vinkkaa maukkaita arkiruokaohjeita ja opettaa suomalaisia kokkaamaan. Aiemmin Kape opasti tekemään yllättävän herkun lenkkimakkarasta sekä demonstroi, miten jauheliha paistetaan oikein. Kape opetti myös parhaan tavan sipulin pilkkomiseen

Näin paistat täydellistä pekonia

Nyt Kari Aihinen paljastaa mielestään parhaan tavan pekonin paistamiseen.

– Ei enää ikinä paistinpannulla, vaan tästä eteenpäin aina, kun paahdatte pekonia, niin se paahdetaan uunissa.

Kapen mukaan pekonin uunissa paahtamiselle on olemassa ainakin yksi ilmiselvä peruste:

– Kun te paahdatte pannulla niitä pekoneita, koko kämppä haisee pekonille kolme päivää, hiukset ja vaatteet viikon.

Uunissa pekonia saa paahdettua kerralla isomman määrän ja lopputulos on parempi, 

– Tämä uunissa paahtaminen on pomminvarma juttu, Kape toteaa.

Miten pekonit paahdetaan uunissa täydellisesti? Katso videolta Kapen vinkit.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.