Kanakebabia, fetaa ja pitaleipää – Kati vinkkaa nopean ruoan, joka vie kielen mennessään!
Täytetyt pitaleivät valmistuvat nopeasti nälkää taltuttamaan.
Kaipaatko helppoa pikkusuolaista syötävää? Nämä täytetyt pitaleivät tuovat tuulahduksen Kreikan lämpöä ruokapöytääsi. Herkulliset täytteet pitaleiville ideoi Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen.
Haluatko leipoa pitaleivät itse? Testaa Koko Suomi leipoo -ohjelman ohjetta!
– Kreikkalaiseen henkeen maustetut pitaleivät vievät kielen mennessään ja valmistuvatkin nopeasti, Kati vinkkaa.
Pitaleipien väliin sujautetaan muun muassa valmista kanakebabia, fetajuustoa sekä kahta eri kastiketta. Perinteisen tsatsikin joukkoon lisätään vesimelonia raikkautta tuomaan.
– Täytä valmiiksi tai tarjoa täytteet siten, että jokainen voi täyttää omansa haluamallaan tavalla.
Nappaa helppo ohje: Kreikkalaiset pitaleivät – täytteenä kanakebabia, fetaa ja kahta kastiketta
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka