Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Kreikkalaiset pitaleivät – täytteenä kanakebabia, fetaa ja kahta kastiketta | Resepti | Makuja | MTV Uutiset
Makuja
Kreikkalaiset pitaleivät – täytteenä kanakebabia, fetaa ja kahta kastiketta
Kreikkalaiset pitaleivät ovat helppoa pikkusuolaista! MTV Julkaistu 31.07.2023 14:51
Ainekset 6 valmista pitaleipää 400 g kanakebabia suikaleina, pakasteena 2 rkl oliiviöljyä Currykastike 2 dl kreikkalaista jogurttia 2 tl currya ripaus suolaa Melonitsatsiki muutama viipale vesimelonia kuorittuna 3 dl kreikkalaista jogurttia 1-2 valkosipulinkynttä muutama varsi tuoretta minttua ripaus suolaa Lisäksi 100 g fetajuustoa 100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja 1 punasipuli renkaina tuoretta minttua Valmistusohje Lämmitä pitaleivät uunissa ja leikkaa niihin tasku. Paista kanakebab oliiviöljyssä pannussa kauttaaltaan. Sekoita currykastikkeen ainekset keskenään ja sekoita ne kanakebabin joukkoon. Valmista melonitsatsiki: kuori vesimeloni ja raasta karkealla raastinterällä. Purista ylimääräinen neste pois. Laita meloniraasteen joukkoon kreikkalainen jogurtti. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita joukkoon. Hienonna hieman minttua ja lisää joukkoon suolan kanssa. Tarkista maku. Puolita seuraksi kirsikka- tai miniluumutomaatit ja murenna fetajuustoa. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kokoa pitaleivät laittamalla sisään kanakebabia, melonitsatsikia, fetajuustoa, tomaattia, punasipulia ja tuoretta minttua. Tarjoa!
Tekeekö mieli helppoa pikkusuolaista? Nämä kreikkalaiseen henkeen maustetut pitaleivät vievät kielen mennessään ja valmistuvatkin nopeasti. Täytä valmiiksi tai tarjoa täytteet siten, että jokainen voi täyttää omansa haluamallaan tavalla.
15.12.2024 09:59
31.07.2023 14:51
08.06.2018 07:20
18.02.2013 00:00
18.02.2013 00:00
Lataa lisää