Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kaikkein paras tapa paistaa pekoni: Muista lisätä pannulle vettä

Shutterstock
Julkaistu 01.10.2016 08:00

MTV LIFESTYLE

Pekonin voi paistaa monella eri tavalla, mutta erityisen onnistuneen lopputuloksen saa, kun pannulle lisää hiukan vettä ennen kuin pekonit alkavat paistua.

Harva tietää, että pieni vesimäärä pannulla takaa sen, että pekonisiivut paistuvat erityisen tasaisesti. Vesi toimii myös oivallisena mittarina sille, milloin pekonit on syytä siirtää pannulta pois: kun vesi on haihtunut, pekonit ovat kypsiä.

Katso videolta, kuinka pekonit paistuvat paistinpannulla herkullisiksi vesitilkan kanssa!

Lähde: HK

Lisää aiheesta:

"Yksi yleisimmistä virheistä" – ethän tee näin, kun paistat pekonia? Varo! Yleinen valmistustapa voi pilata nakitOnko tässä rapean pekonin salaisuus? Nerokas valmistustapa takaa täydellisen lopputuloksen
Yksinkertainen niksi: Näin onnistut paistamaan täydellistä pekonia
Yleinen valmistustapa onkin väärä: Näin paistat pekonista täydellisen rapeaa pannulla
Pekonin voi myös grillata – näin se onnistuu!
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • Eilen17:47
    Ruoka

    Aamujuontajalta täystyrmäys oudolle uutuusjäätelölle

  • Eilen15:05
    Huijaukset

    Poliisi: Tampereen feikkiravintolaa operoitiin Afrikasta

  • Eilen11:55
    Kahvi

    Kahvin joukkoon laitetaan nyt supersuosittua seosta: "Syksyn isoimpia trendejä"

  • to17:02
    Ruoka

    Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!

  • to13:38
    Verot

    Pizzerioista ja kebabravintoloista löytyi 11 miljoonaa maksamattomia veroja