Kaikkein paras tapa paistaa pekoni: Muista lisätä pannulle vettä
Julkaistu
Pekonin voi paistaa monella eri tavalla, mutta erityisen onnistuneen lopputuloksen saa, kun pannulle lisää hiukan vettä ennen kuin pekonit alkavat paistua.
Harva tietää, että pieni vesimäärä pannulla takaa sen, että pekonisiivut paistuvat erityisen tasaisesti. Vesi toimii myös oivallisena mittarina sille, milloin pekonit on syytä siirtää pannulta pois: kun vesi on haihtunut, pekonit ovat kypsiä.
Katso videolta, kuinka pekonit paistuvat paistinpannulla herkullisiksi vesitilkan kanssa!
Lähde: HK
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka