Pekonin voi myös grillata – näin se onnistuu!
Julkaistu
Poimi vinkit siihen, kuinka pekoni paistuu grillissä sopivan rapsakaksi!
Tänä päivänä grillissä kypsennetään hyvin paljon erilaisia raaka-aineita. Yksi esimerkki hieman epätavallisista, grillattavista raaka-aineista on pekoni, joka kypsyy helposti grilliritilällä esimerkiksi kananmunien seuraksi.
Katso videolta, kuinka on mahdollista välttää se, etteivät pekonisiivut tartu kiinni grilliin!
Lähde: HK
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti