K-18: Astetta paremmat mansikat valmistuvat helposti – petollinen lopputulos
Terästetyt mansikat maistuvat kevään juhlissa.
Mitäpä olisi kesä ilman mansikoita. Ne sopivat täydellisesti myös boolin koristeeksi, mutta Delish-sivuston reseptillä boolimansikoista tulee herkullista tarjottavaa myös sellaisenaan.
Resepti on superhelppo: mausta mansikat roseeviinillä ja vodkalla, pyörittele sokerissa ja nauti!
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
Boolimansikat
500 g mansikoita
6 dl roseeviiniä
1 dl vodkaa
1 dl sokeria
1. Laita mansikat suurehkoon kulhoon. Kaada päälle roseviini ja vodka. Anna mansikoiden maustua jääkaapissa tunnin verran.
2. Valuta mansikat lävikössä ja kuivaa varovasti talouspaperilla.
3. Pyörittele mansikoita kevyesti sokerissa ja tarjoile.
Lähde: Delish.com
Näin perkaat mansikat siististi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria