K-18: Astetta paremmat mansikat valmistuvat helposti – petollinen lopputulos

mansikka sokeria
Boolimansikat viimeistellään sokerilla. Shutterstock

Terästetyt mansikat maistuvat kevään juhlissa.

Mitäpä olisi kesä ilman mansikoita. Ne sopivat täydellisesti myös boolin koristeeksi, mutta Delish-sivuston reseptillä boolimansikoista tulee herkullista tarjottavaa myös sellaisenaan.

Resepti on superhelppo: mausta mansikat roseeviinillä ja vodkalla, pyörittele sokerissa ja nauti!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Boolimansikat

500 g mansikoita
6 dl roseeviiniä
1 dl vodkaa
1 dl sokeria

1. Laita mansikat suurehkoon kulhoon. Kaada päälle roseviini ja vodka. Anna mansikoiden maustua jääkaapissa tunnin verran.

2. Valuta mansikat lävikössä ja kuivaa varovasti talouspaperilla.

3. Pyörittele mansikoita kevyesti sokerissa ja tarjoile.

Lähde: Delish.com

Näin perkaat mansikat siististi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!