Mansikkainen juoma kruunaa kuuman kesäpäivän – testaa tämä rosédrinkki!
Jäähileinen mansikkainen roséjuoma maistuu taatusti kuumana kesäpäivänä.
Yllä olevalla videolla näytetään helppo niksi mansikoiden perkaamiseen.
Realsimple.com-sivuston ohjeella valmistuu makean maistuva jäähileinen rosémansikkadrinkki. "Frosé" virkistää taatusti helteisinä kesäpäivinä.
Frosé eli jäinen rosédrinkki
Ainesosat (4–6 lasillista):
1 pullo (750 ml) kuivaa roséviiniä
n. 300 grammaa mansikoita viipaloituna (lisää, jos haluaa koristella)
1 rkl sokeria
n. 0,6 dl vodkaa
2 rkl grenadiinia
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
Valmistusohje:
1. Kaada roséviini jääkuutiomuotteihin ja anna jäätyä pakastimessa noin kahdeksan tuntia tai yön yli.
2. Kaada mansikat ja sokeri tehosekoittimen kulhoon ja anna olla huoneenlämmössä kymmenisen minuuttia, kunnes marjoista alkaa valua mehua.
3. Kaada sekaan vodka, grenadiini ja rosékuutiot. Sekoita kunnolla. Kaada laseihin ja koristele halutessasi mansikoilla.
Lähde: Realsimple.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa