Kesän ehdoton K-18-herkku on tässä: Kuoharirypäleet valmistuvat käden käänteessä!

Näin avaat kuohuviinipullon oikeaoppisesti 0:36 Näin avaat kuohuviinipullon oikeaoppisesti

Kun viinirypäleet liottaa ensin kuohuviinissä ja vodkassa ja pyörittelee sitten sokerissa, saa aikaan hauskan herkun K-18-pippaloihin.

Miten sen kuoharipullon saikaan auki? Katso yllä oleva video, niin tiedät!

Jos pidät prosecco-viineistä, rakastat tätä herkkua. Delish.com-sivusto kertoo, kuinka teet prosecco-rypäleet.

Prosecco-viinirypäleet

Ainesosat:

n. 900 grammaa (n. 2 rasiaa) viinirypäleitä
1 pullo prosecco-kuohuviiniä
noin 1 dl vodkaa
noin 1 dl sokeria

Valmistusohje:

1. Kaada rypäleet suureen kulhoon ja niiden päälle prosecco ja vodka. Pistä jääkaappiin ainakin tunniksi.

2. Kaada rypäleet lävikköön ja valuta.

3. Pyörittele rypäleitä sokerissa lautasella, kunnes ne ovat kauttaaltaan peittyneet. Tarjoile.

Lähde: Delish.com 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!