Kesän ehdoton K-18-herkku on tässä: Kuoharirypäleet valmistuvat käden käänteessä!
Kun viinirypäleet liottaa ensin kuohuviinissä ja vodkassa ja pyörittelee sitten sokerissa, saa aikaan hauskan herkun K-18-pippaloihin.
Miten sen kuoharipullon saikaan auki? Katso yllä oleva video, niin tiedät!
Jos pidät prosecco-viineistä, rakastat tätä herkkua. Delish.com-sivusto kertoo, kuinka teet prosecco-rypäleet.
Prosecco-viinirypäleet
Ainesosat:
n. 900 grammaa (n. 2 rasiaa) viinirypäleitä
1 pullo prosecco-kuohuviiniä
noin 1 dl vodkaa
noin 1 dl sokeria
Valmistusohje:
1. Kaada rypäleet suureen kulhoon ja niiden päälle prosecco ja vodka. Pistä jääkaappiin ainakin tunniksi.
2. Kaada rypäleet lävikköön ja valuta.
3. Pyörittele rypäleitä sokerissa lautasella, kunnes ne ovat kauttaaltaan peittyneet. Tarjoile.
Lähde: Delish.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan