Mainos
Mainos

Kesän ehdoton K-18-herkku on tässä: Kuoharirypäleet valmistuvat käden käänteessä!

Kun viinirypäleet liottaa ensin kuohuviinissä ja vodkassa ja pyörittelee sitten sokerissa, saa aikaan hauskan herkun K-18-pippaloihin.

Miten sen kuoharipullon saikaan auki? Katso yllä oleva video, niin tiedät!

Jos pidät prosecco-viineistä, rakastat tätä herkkua. Delish.com-sivusto kertoo, kuinka teet prosecco-rypäleet.

Prosecco-viinirypäleet

Ainesosat:

n. 900 grammaa (n. 2 rasiaa) viinirypäleitä
1 pullo prosecco-kuohuviiniä
noin 1 dl vodkaa
noin 1 dl sokeria

Valmistusohje:

1. Kaada rypäleet suureen kulhoon ja niiden päälle prosecco ja vodka. Pistä jääkaappiin ainakin tunniksi.

2. Kaada rypäleet lävikköön ja valuta.

3. Pyörittele rypäleitä sokerissa lautasella, kunnes ne ovat kauttaaltaan peittyneet. Tarjoile.

Lähde: Delish.com 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.