Joku narautti leipomon laittomista strösseleistä – korvausehdotus kiukuttaa omistajaa: "Ne ovat täyttä p*skaa ja vihaan niitä"

Kuppikakku
Copyright (c) 2017 Jon Schulte/Shutterstock. No use without permission.

Asiakas narautti Get Baked -leipomon laittomista jenkkiströsseleistä. Omistaja siirtyi sosiaaliseen mediaan solvaamaan Isossa-Britanniassa valmistettuja strösseleitä. 

Brittileipomo sai rutkasti kuuluisuutta erikoisesta syystä. Get Baked -leipomo ilmoitti sosiaalisessa mediassa joutuneensa tutkinnan kohteeksi, koska asiakas oli narauttanut sen käyttämät strösselit, kertoo BBC.

Leedsissä sijaitseva leipomo joutui lopettamaan hittiherkkujensa myymisen, koska valituksen mukaan keksien päällä olevat strösselit sisälsivät Isossa-Britanniassa kiellettyä lisäaineita.

"Naurettava" valitus poisti strösselit tuotteista

Omistaja Rich Myers piti valitusta "naurettavana". Miehen mukaan muut markkinoilla olevat strösselit ovat niin huonoja, ettei niitä voi käyttää.

– Tiedän, että tämä kuulostaa pieneltä asialta, mutta se on iso juttu yritykselleni, käytämme niitä paljon. Emme voi enää myydä suosituinta keksiämme, Rick kommentoi.

Yksi leipomon tuotteista. Moni tuote on koristeltu strösselillä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tarkastaja sanoi, että heille oli tullut ilmoituksia siitä, että käytämme laittomia strösseleitä, ja minä vahingossa nauroin"

BBC:n mukaan kielletty aine strösselissä oli väriaine E127. Sitä saa Isossa-Britanniassa ja EU:ssa löytyä vain hyvin rajatuista tuotteista, kuten cocktail-kirsikoista.

–Tarkastaja sanoi, että heille oli tullut ilmoituksia siitä, että käytämme laittomia strösseleitä, ja minä itse asiassa vahingossa nauroin ennen kuin tajusin hänen olevan tosissaan, Rick myöntää.

Hän tilaa strösselinsä Yhdysvalloista, koska pitää niitä parempina kuin muita.

– Brittiströsselit ovat roskaa. Ne leviävät eivätkä sovi paistamiseen. Värit eivät ole yhtä kirkkaat eivätkä ne vain näytä kovin hyviltä.

"Brittiströsselit eivät vain ole samoja, ne ovat täyttä paskaa"

Viranomainen on kehottanut Get Bakedia lopettamaan kiellettyjen strösseleiden käytön. BBC:n mukaan se ei aio perua päätöstään. Leipomo kertoi sosiaalisessa mediassa, että aikoo toki noudattaa käskyä.

– Vaikka tämä ei välttämättä vaikuta isolta jutulta, se on itse asiassa helvetin ärsyttävää, leipomo totesi seuraajilleen.

– On todella epätodennäköistä, että löytäisimme laillisia strösseleitä, joita käyttää korvaajana. Brittiströsselit eivät vain ole samoja, ne ovat täyttä paskaa ja vihaan niitä. Olen hyvin intohimoinen strösseleiden suhteen.

"Strösselitapaus" toi asiakkaita

Leipomo totesikin, että valituksen tehneellä asiakkaalla on varmaankin "surullinen elämä", koska tämä päätti valittaa leivonnaisten koristeista.

– Nyt seitsemän kuukauden ikäinen tyttäreni joutuu elämään sen tosiasian kanssa, ettei isi voi viedä häntä Disneylandiin, koska hän ei voi myydä hiton keksejä.

Leipomo kuitenkin myönsi, että "strösselitapaus" oli tuonut sille paljon asiakkaita. Leipomo kiittikin asiakkaitaan bisneksen tukemisesta.

Katso myös: Tuunaa pipari! Joulukuusikoristelu syntyy kotonakin helposti:

1:04

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja