Jo on pokkaa! Burger King jakaa ilmaisia Whoppereita kyseenalaisella tavalla: "McDonald's, yritämme vain auttaa"

1:26 Kurkista kulisseihin: Näin valmistuu Burger Kingin uusi kohuttu Rebel Whopper

Pikaruokaketjujen keskinäiselle naljailulle ei näy loppua: nyt Burger King on keksinyt puuttua McDonald’sille osoitettuihin asiakaspalautteisiin.

Videolla: Tiesitkö? Näin Whopperit valmistetaan Suomen Burger Kingissä. 

McDonald’s ja Burger King tunnettaan välillä rajuksikin äityvästä keskinäisestä piikittelystä. Molemmat pikaruokaketjut ovat kehitelleet vuosien aikana erilaisia kampanjoita, joissa on pilkattu leikkimielisesti ja vähemmän leikkimielisesti kilpailijaa.

Viime syksynä Burger King muun muassa teki Mäkkärille jotain leuat loksauttavaa, eikä kukaan huomannut asiaa vuoden aikana. Keväällä Suomen Burger King puolestaan yritti härskisti viedä McDonald’silta asiakkaita lupaamalla ilmaisen ruokatoimituksen kilpailijansa ravintoloihin.

Nyt Tanskan Burger King on päättänyt jälleen iskeä kilpailijansa tontille. Pikaruokaketju on nimittäin alkanut vastata McDonald’sin Facebook-sivuille tuleviin negatiivisiin asiakaspalautteisiin. Kaiken lisäksi vastauksien mukana on lahjoitettu kuponki, jolla saa ilmaisen Whopper-hampurilaisen Burger Kingistä. Näin ollen Burger King on vienyt röyhkeästi McDonald’silta tyytymättömiä asiakkaita.

Burger Kingin kampanjan tarkoituksen on myös nostaa esille, että ketju vastaa omiin asiakaspalautteisiinsa 48 tunnin sisällä. McDonald’silla samaan aikaan ei oletettavasti pystytä, sillä Burger King on ehtinyt väliin kommentoimaan ja tarjoamaan ilmaisia Whoppereitaan.  

Uutiskanava Fox kertoo, että Tanskan Burger King on myös jakanut sivuillaan videon, jossa nähdään esimerkkejä ketjun jättämistä vastauksista McDonald’sin asiakkaille. 

Jos video ei näy, katso se täältä. 

– McDonald’s, tämä ei ole spämmiä, yritämme vain auttaa, Burger Kingin videolla todetaan.

Eräs McDonald’sin asiakas on muun muassa valittanut ketjun Facebook-sivuilla odottaneensa kaksi tuntia McDrive-autokaistalla.

– No, meillä kaikilla voi joskus olla hidas päivä pikaruokabisneksessä. Tässä sinulle kuitenkin nopea Whopper, Burger King vastaa palautteeseen.

Kun ihmiset sitten kiittelevät McDonald'sin sivuilla Burger Kingiä ilmaisesta Whopperistaan, Burger King vasta videolla: "Se on vähintä, mitä voimme tehdä". 

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja