Mainos

Burger King teki Mäkkärille jotain leuat loksauttavaa – kukaan ei huomannut asiaa vuoden aikana

Pikaruokaketju Burger King paljasti yllättävän totuuden vuoden 2019 mainostensa takaa Briteissä. 

Burger King on paljastanut trollanneensa McDonald’sia koko vuoden ajan Isossa-Britanniassa. Burger King julkaisi jouluviikolla sosiaalisessa mediassa videon, jossa paljastui yllättävä totuus ketjun vuoden 2019 mainoksista.

–  Meillä on ollut koko vuoden ajan pieni salaisuus. Oikeastaan Whopperin kokoinen salaisuus. Kaikkihan tietävät, että meidän burgerimme on suurempi kuin se toinen burgeri. Päätimme todistaa asian piilottamalla jokaiseen Whopper-mainoskuvaamme ”Big” Macin koko vuoden ajan, Burger Kingin videolla kerrotaan.

Videolla näytetään kuvia mainostauluista, bussiteippauksista, Instagram-postauksista ja televisiomainoksista. Ketjun mukaan joka ikisessä mainoksessa on jätetty Big Mac Whopperin varjoon.

Jos video ei näy, katso se täältä.

–  Todella harmillista, että ette voineet nähdä sitä (Big Macia), Burger King irvailee viitaten kilpailijansa burgerin pienempään kokoon.

Lopuksi videolla vielä osoitetaan, miten Big Mac piilotettiin mainoksissa Whopperin taakse.

–  Siinä se. Salaisuus on paljastanut. Kiitos Mäkkäri, kun "seisoitte takanamme" vuonna 2019, Burger King naljailee.

Burger Kingin vuoden kestänyt mainoskuvakikkailu sai ihmiset ylistämään ketjua Twitterissä. Tempausta kehutaan muun muassa hauskaksi ja rohkeaksi

–  Trollaus on nyt viety täysin uudelle tasolle, Twitterissä kehutaan.

McDonald’s ei ole suostunut kommentoimaan julkisesti kilpailevan ketjun kampanjaa, brittilehti Mirror kertoo. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun hampurilaisketjut ovat napit vastakkain. Burger King ja McDonald's ovat naljailleet toisilleen erilaisten mainoskampanjoiden muodossa jo vuosien ajan. 

Lähde: Mirror

***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja