Burger King teki Mäkkärille jotain leuat loksauttavaa – kukaan ei huomannut asiaa vuoden aikana

burger king, mcdonalds
Burger King trollasi McDonald'sia Briteissä. Shutterstock

Pikaruokaketju Burger King paljasti yllättävän totuuden vuoden 2019 mainostensa takaa Briteissä. 

Burger King on paljastanut trollanneensa McDonald’sia koko vuoden ajan Isossa-Britanniassa. Burger King julkaisi jouluviikolla sosiaalisessa mediassa videon, jossa paljastui yllättävä totuus ketjun vuoden 2019 mainoksista.

–  Meillä on ollut koko vuoden ajan pieni salaisuus. Oikeastaan Whopperin kokoinen salaisuus. Kaikkihan tietävät, että meidän burgerimme on suurempi kuin se toinen burgeri. Päätimme todistaa asian piilottamalla jokaiseen Whopper-mainoskuvaamme ”Big” Macin koko vuoden ajan, Burger Kingin videolla kerrotaan.

Videolla näytetään kuvia mainostauluista, bussiteippauksista, Instagram-postauksista ja televisiomainoksista. Ketjun mukaan joka ikisessä mainoksessa on jätetty Big Mac Whopperin varjoon.

Jos video ei näy, katso se täältä.

–  Todella harmillista, että ette voineet nähdä sitä (Big Macia), Burger King irvailee viitaten kilpailijansa burgerin pienempään kokoon.

Lopuksi videolla vielä osoitetaan, miten Big Mac piilotettiin mainoksissa Whopperin taakse.

–  Siinä se. Salaisuus on paljastanut. Kiitos Mäkkäri, kun "seisoitte takanamme" vuonna 2019, Burger King naljailee.

Burger Kingin vuoden kestänyt mainoskuvakikkailu sai ihmiset ylistämään ketjua Twitterissä. Tempausta kehutaan muun muassa hauskaksi ja rohkeaksi

–  Trollaus on nyt viety täysin uudelle tasolle, Twitterissä kehutaan.

McDonald’s ei ole suostunut kommentoimaan julkisesti kilpailevan ketjun kampanjaa, brittilehti Mirror kertoo. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun hampurilaisketjut ovat napit vastakkain. Burger King ja McDonald's ovat naljailleet toisilleen erilaisten mainoskampanjoiden muodossa jo vuosien ajan. 

Lähde: Mirror

***

Kurkista kulisseihin: Näin valmistuu Burger Kingin uusi kohuttu Rebel Whopper 1:26

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.