Jätti jälkeensä yli 800 euron laskun – mies pakeni ravintolasta uimalla

shutterstock_618128285
Kuvituskuva. Varkaalle maistuivat ravintolan laskuun merenelävät. Shutterstock

Mies luuli tekevänsä täydellisen rikoksen tilatessaan äyriäisravintolassa ostereita, hummereita ja olutta yhteensä lähes 800 euron arvosta ja vältellen sitten laskutustapahtumaa erikoisella keinolla.

Australian Queenslandin poliisi on raportoinut erikoisesta tapauksesta. Oikeuskäsittelyä odottaa parhaillaan 33-vuotias pikkurikollinen ja herkkusuu, joka jätti maksamatta rantaravintolassa huiman suuruisen laskun.

Nälkä tai herkkujen kaipuu ei katso pankkitilin saldoa. Sen tietää mies, joka tilasi autralialaisravintolassa yhteensä kaksi hummeria, 17 osteria ja useamman maissioluen. Kun maksun aika koitti ja tarjoilija kiikutti pöytään lähes 800 euron laskun, mies tuli toisiin aatoksiin.

Yritteliäs pako ei kannattanut

Voro otti jalat alleen ja juoksi ravintolasta ulos rannalle. Tarjoilija oli kuitenkin tilanteen tasalla ja lähti epärehellisen asiakkaan perään. Sitten neuvokas osterivaras hyppäsi mereen ja lähti kauhomaan kohti ulappaa.

Ravintolan henkilökunta soitti virkavallan paikalle. Poliisi saapui rantaan, paikallisti uimarin ja kehotti häntä palaamaan rantaan. Tämä kuitenkin vastusteli ja poliisi joutui hakemaan karkulaisen vesiteitse.

Mies ei suostunut myöntämään alakynttään edes kiinniottotilanteessa ja hän saikin syytteen lopulta varkauden lisäksi virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta. Hän yritti myös sukeltaa poliiseja karkuun.

***

2:15

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja