Mainos

Parinvaihtobileet menivät pahasti pieleen – mustasukkainen vaimo hyökkäsi tila-autolla

Parisuhdetta virkistävät parinvaihtobileet muuttuivat hengenvaarallisiksi, kun mustasukkainen vaimo ei kestänytkään miehensä peuhaamista toisen naisen kanssa.

Parinvaihtobileet saivat ikävän päätöksen, kun 28-vuotias Amber Schomaker yritti ajaa aviomiehensä sekä vieraidensa yli Dodge Caravan -tila-autolla. Amberin aviomies oli mennyt juhlien luonteeseen kuuluen talon yläkertaan toisen naisen kanssa, mutta palattuaan vaimonsa sekä tälle seuraa pitävän miehen luokse, Amber löi aviomiestään ja painui ulos talosta.

Sisälle jäänyt kolmikko seurasi Amberia ulos vain huomatakseen tämä istuvan tila-auton ratin takana kaahaamassa heitä kohti. Miehet sai juuri ja juuri väistettyä karmaisevan kohtalonsa, ja sivummalle jäänyt nainen soitti hätänumeroon.

Ennen poliisin tuloa Amber palasi – tällä kertaa kädessään ruuvimeisseli. Hän hyökkäsi aviomiehensä kimppuun. Lopputuloksena miehen otsassa oli syvä, verinen haava, olkapäässä vuotavia naarmuja ja hampaanjälkiä sekä verta valuva suu.

Poliisin saavuttua paikalle Amber aviomiehineen pidätettiin. Amber oli poliisin mukaan selvästi päihtynyt, ja nainen kertoikin juoneensa viidenneksen vodkapullosta. Aggressiivinen käytös jatkui virkavallasta huolimatta, kun nainen vastusti pidätystä ja uhkaili poliiseja.

Mustasukkaista Amberia syytetään nyt kolmesta vaarallisella aseella tehdystä hyökkäyksestä, perheväkivallasta sekä juopuneena ajamisesta.

***

1:19

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.