Saksalaisturisti teki "sarjasyömärit" Chilessä – ilmaiseksi syöpöttely tallentui useisiin valvontakameroihin, paikalliset vaativat vangittavaksi

2:52

Helsinkiläisiä ravintoloita vuosia piinannut niin kutsuttu sarjasyömäri ei ole ainoa, joka on jättänyt ateria- ja juomalaskunsa maksamatta. Esimerkiksi Pucónin kaupunkia keskisessä Chilessä piinaa saksalainen turisti, jolla on väärällä tavalla ongelmia ravintola- ja hotellilaskujen ja maksamisessa.

Chileläisen median mukaan 53-vuotias saksalaismies ehti rellestää maksamatta paikallisissa majoitus- ja ruokailupaikoissa Pucónissa kuukauden, ennen kuin poliisi nappasi hänet.

Ainakin kuusi rikosilmoitusta

Saksalaisturistista on tehty ainakin kuusi rikosilmoitusta.

Miehen kerrotaan käyttäneen jokaisella rellestelykerrallaan samaa tilanteesta luikertelumenetelmää: mies valitteli, että pankkikortissaan kuulemma on jotain vikaa, ja kertoi tulevansa maksamaan laskun myöhemmin saatuaan korttiongelmansa ratkaistua.

Ravintoloitsijoiden ja hotellinpitäjien mukaan mies jätti jälkeensä laskuja noin 90 ja 300 euron välillä.

Fischer teki "kuolleet koirat"

Paikalliset kutsuvat röyhkeän turistin tapaa toimia ”kuolleeksi koiraksi”.

Virkavalta tutkii asiaa mahdollisena petoksena. Syyttäjä vaati turistin vangitsemista, ettei hän enää jatkaisi toimintaansa. Oikeus kuitenkin on päästänyt hänet vapaalle jalalle.

Huonompi juttu miehelle on, että hänet jo tunnetaan hyvin, sillä syöpöttelyt eri ravintoloissa ovat tallentuneet useille valvontakameroille.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja