Mainos
Mainos

Hot dog -kojun ryöstö meni armottomalla tavalla pieleen – mies ampui itseään arkaan paikkaan

Fiksuin veto ei ehkä ole pitää sormea liipaisimella samalla, kun yrittää laittaa asetta takaisin housuihinsa. Muuten voi käydä niin kuin tälle miehelle Yhdysvalloissa.

19-vuotias Terrion Pouncy pidätettiin aseistetusta ryöstöstä Chicagossa lokakuun lopussa. Nuori mies oli ryöstämässä hot dogeja tarjoilevaa kojua, kunnes hän mokasi pahemman kerran: paetessaan mies ampui itseään vahingossa omaan penikseensä.

Näin tapahtumat etenivät: Terrion Pouncy sai aseella uhaten anastettua hot dog -kojun käteisvarat sekä kahden paikalla olleen työntekijän lompakot. Mies juoksi pakoon, ja juostessaan asetteli asettaan takaisin housujensa vyötärölle. Ase kuitenkin laukesi vahingossa osuen miehen arkoihin paikkoihin.

Toinen työntekijöistä paini roiston kanssa hetken yrityksenään pysäyttää tämä, mutta Pouncy pääsi pakenemaan tien yli ennen kuin hän romahti maahan. Miehen vammat hoidettiin paikallisessa sairaalassa.

Ehkä tämä oli nuorelle miehelle todellinen opetus siitä, ettei varkaus kannata – ja ainakin aseen kanssa kannattaa totisesti olla varovainen.

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja