Järisyttävän hyvät paistetut perunat – Inan ohjeesta tuli valtava hitti

Paistetut perunat
Paistetut perunat maistuvat monen arkiruoan lisukkeena. Shutterstock

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Nyt tehdään törkeän hyvät paistetut perunat.

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta.

Suosittujen reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejä. Testaa esimerkiksi tämä supersuosittu lohipasta , nerokas ja nopea ruoka tortilloista, puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Hannan himonuudelit.

Tällä kertaa arkiruokahittinä maistellaan täydellisiä paistettuja perunoita.

Järisyttävän hyvien paistettujen perunoiden salaisuus

Rakastatko sinäkin paistettuja perunoita? Hyvät paistetut potut valmistuvat todella helposti, mutta jos haluat niistä erityisen hyviä, kannattaa muistaa muutama niksi.

Televisiokokki Ina Garten jakoi viime vuonna Instagram-tilillään kuvan rapeaksi paistuneista perunoista. Simppeli, mutta ilmeisen hyvä lisuke kiinnosti nettikansaa niin paljon, että potut saivat Inan nettisivut kaatumaan, kertoo Delish.com.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Näiden paistettujen perunoiden resepti on alun perin peräisin näyttelijä Emily Bluntilta, joka kokkasi pottuja Inan televisio-ohjelmassa vuonna 2018. Lisäksi resepti löytyy Inan Modern Comfort Food -keittokirjasta.

Nämä paistetut perunat ovat Inan mukaan “kermaisia sisältä ja rapeita päältä”. Järisyttävien pottujen salaisuus piilee valmistusmenetelmässä: perunoita keitetään hetki, jonka jälkeen niiden annetaan kuivua. Samalla öljyä kuumennetaan uunissa, jossa perunat paistetaan loppuun kullanruskeiksi ja rapeiksi.

Kokeile itse hehkutettuja pottuja: Järisyttävän hyvät paistetut perunat

Videolla: Testaa myös mikrosipsit!

3:40

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja