Jäätelövalmistaja Ben & Jerry’siltä hämmentävä uutuustuote – yksi varsin olennainen osa puuttuu!

1:51 Lastenjuhlien huikea merirosvolaiva syntyy kekseistä

Jos rakastat kakkutaikinaa, tämä uutuus on juuri sinua varten! Jäätelöyrityksen Ben & Jerry's on nimittäin ottanut valikoimiinsa yrityksen kuuluisaa taikinaa ilman jäätelöä – eli pelkkiä taikinapaloja.

Videolla esitellään helppo ohje näyttävän keksikakun valmistukseen. 

Ben & Jerry´s tunnetaan uskomattomista jäätelöluomuksistaan, joissa vain taivas tuntuu olevan rajana. Yksi yrityksen suosituimmista muunnelmista on ehdottomasti taikinapaloja sisältävä jäätelö, jonka sattumat vievät kielen mennessään.

Jäätelö on noussut niin suosituksi, että yritys on nyt päättänyt lanseerata uuden tuotteen kaikille kyseistä jäätelöä rakastaville. Enää sinun ei tarvitse noukki taikinaa jäätelön seasta, sillä taikinapaloja saa nyt ilman jäätelöä omassa pussissaan.

Maailmanvalloitusta joudutaan vieä odottamaan

Pelkkiä kakkutaikinapaloja on saatavilla kahta laatua; maapähkinän ja suklaan makuisena. Taikina on samaa, jota käytetään jäätelön valmistukseen, ja sitä myydään pakastealtaasta reilun 200 gramman pusseissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos ehdot jo innostua uutuustuotteesta, ainakin vielä joudut matkustamaan tuotteen perässä Yhdysvaltoihin. Yritys on kertonut testaavansa tuotetta aluksi vain Yhdysvaltojen markkinoilla, mutta mikään ei estä, etteikö tuote voisi tulla myöhemmin myyntiin ympäri maailmaa.

Lähteet: Expressen, Metro  

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja