Jäätelövalmistaja Ben & Jerry’siltä hämmentävä uutuustuote – yksi varsin olennainen osa puuttuu!
Jos rakastat kakkutaikinaa, tämä uutuus on juuri sinua varten! Jäätelöyrityksen Ben & Jerry's on nimittäin ottanut valikoimiinsa yrityksen kuuluisaa taikinaa ilman jäätelöä – eli pelkkiä taikinapaloja.
Videolla esitellään helppo ohje näyttävän keksikakun valmistukseen.
Ben & Jerry´s tunnetaan uskomattomista jäätelöluomuksistaan, joissa vain taivas tuntuu olevan rajana. Yksi yrityksen suosituimmista muunnelmista on ehdottomasti taikinapaloja sisältävä jäätelö, jonka sattumat vievät kielen mennessään.
Jäätelö on noussut niin suosituksi, että yritys on nyt päättänyt lanseerata uuden tuotteen kaikille kyseistä jäätelöä rakastaville. Enää sinun ei tarvitse noukki taikinaa jäätelön seasta, sillä taikinapaloja saa nyt ilman jäätelöä omassa pussissaan.
Maailmanvalloitusta joudutaan vieä odottamaan
Pelkkiä kakkutaikinapaloja on saatavilla kahta laatua; maapähkinän ja suklaan makuisena. Taikina on samaa, jota käytetään jäätelön valmistukseen, ja sitä myydään pakastealtaasta reilun 200 gramman pusseissa.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Jos ehdot jo innostua uutuustuotteesta, ainakin vielä joudut matkustamaan tuotteen perässä Yhdysvaltoihin. Yritys on kertonut testaavansa tuotetta aluksi vain Yhdysvaltojen markkinoilla, mutta mikään ei estä, etteikö tuote voisi tulla myöhemmin myyntiin ympäri maailmaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut