Mainos
Mainos

Kinderin ystävien odotus on päättynyt – uutuusjäätelöitä hehkutetaan jo somessa

Meillä on loistavia uutisia sinulle, joka rakastat suklaamunia ja jäätelöä! Markkinoillle on nimittäin saapumassa kolme erilaista Kinder-jäätelöä; puikko, tuutti ja sandwich-jäätelö.

Maailman suurin jäätelönvalmistaja Unilever on sekin vihdoin ja viimein vastannut kuluttajien pyyntöihin lanseeraamalla kauan kaivatun tuotteen; Kinder-jäätelön.

Ennen kuin alat hyppiä riemusta, odota vähän. Hyvät uutiset eivät nimittäin olleet tässä. Unilever on nimittäin kertonut uusia jäätelöjä tulevan markkinoille peräti kolme kappaletta; tuutti, puikko ja sandwich-jäätelö.

Pohjoismaissa odotetaan malttamattomina 

Toisin kuin voisi olettaa, jäätelöistä ei ole luotu ylenpalttisia herkkuja, vaan suhteellisen pienikokoisia tuotteita, joita voi nautiskella hyvillä mielin kesäisinä päivinä. 

Hasselpähkinäjäätelöinen Kinder Bueno -jäätelötuutti sisältää valmistajan mukaan vain 206 kilokaloria, minkä ansiosta myös linjojaan tarkkailevat pääsevät nauttimaan tästä mahtavasta herkusta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Valmistaja ei ole vielä kuitenkaan suostunut paljastamaan, missä maissa näistä uusista jäätelöistä päästään nauttimaan. Pohjoismaisissa medioissa on kuitenkin uskallettu jo ennustaa jäätelön tulevan myyntiin myös täällä Pohjolassa, sillä jäätelöt valmistetaan verrattain lähellä, Saksassa.

Saksalaisiin kauppoihin jäätelöt näyttävät sosiaalisen median perusteella jo saapuneen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hiljattain uutisoitiin myös Valion paluusta jäätelömarkkinoille

Lähteet: TheSun, BT, Newsner.sv

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja