Maistuisiko pizza- tai sushijäätelö? Jäätelöartesaanit rikkovat rajoja uskomattomilla luomuksillaan

Maistuisiko jätskipizza? Phildelphialaiset jäätelöartesaanit rikkovat rajoja jäätelöillään 1:22 Maistuisiko jätskipizza? Phildelphialaiset jäätelöartesaanit rikkovat rajoja jäätelöillään

Miltä kuulostaisi teriyakikastikkeen tai osterin makuinen jäätelö? Yhdysvaltalaisyritys haluaa hämmentää ihmisiä jäätelömauilla, joita ei ihan joka kaupasta löydä.

Jäätelö voi olla paljon muutakin kuin pelkkää vaniljaa ja suklaata. Tämä asian ymmärtäminen on nostanut yhdysvaltalaisen Little Baby’s Ice Creamin maailman tunnetuimpien jäätelöfirmojen joukkoon.

Videolla jäätelöfirman omistaja kertoo yrityksen taustoista. 

Vuonna 2011 villeihin jäätelömakuihin erikoistunut yritys käsitti vain yhden polkupyörällä kulkevan jäätelövaunun, mutta nyt seitsemän vuotta myöhemmin yrityksen villit kokeilut ja käsintehdyt jäätelöt tunnetaan laajasti ympäri maailmaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pete Angevine, yksi yrityksen kolmesta omistajasta, kertoo ihmisten tulevan ympäri maailmaa maistelemaan heidän erikoisuuksiaan, kuten jäätelöpizzaa tai tomaattikeiton makuista jäätelöä. Kokeilunhaluisen yrityksen valikoimasta löytyy makuja aina Earl Grey -teestä tuliseen chilikastikkeeseen. Valikoimissa on maitojäätelöitä, pehmiksiä kuin kookoskermapohjaisia veganisia vaihtoehtoja.

Yritys tunnetaan myös valtavirrasta poikkeavista mainoksistaan, jotka ovat taiteilija Doug Garth Williamsin käsialaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat