Ketsupeistaan tunnettu Heinz toi myyntiin todella hämmentävän tuotteen – ensimmäinen erä vietiin käsistä salamannopeasti

AOP, Heinz, ketsuppi, hylly
imago images / Dean Pictures/ All Over Press

Maistuisiko sinulle ketsuppijäätelö? Muun muassa ketsupeistaan tunnettu Heinz lanseerasi hämmentävät tee se itse -pakkaukset, joiden avulla yrityksen tuotteista voi tuunata jäätelöä.

Myös Suomen ruokakaupoissa myydään niin sanottuja tee se itse -tuotteita, kuten lettujauhopusseja tai purkkeja, jotka sisältävät kaikki kuivat ainekset esimerkiksi keksien leivontaan.

Nyt ketsupeistaan tunnettu elintarvikevalmistaja Heinz on keksinyt oman versionsa DIY-tuotteista. Heinz on nimittäin lanseerannut erilaisia pakkauksia, joiden avulla esimerkiksi yrityksen ketsupeista tai majoneeseista voi tehdä jäätelöä. Lisäksi jäätelön tekeminen onnistuu muun muassa barbecue- ja salaattikastikkeesta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä. 

Jäätelöjauheen lisäksi pakkauksessa on mukana reseptikortti, uudelleenkäytettävä  jäätelöastia, kultainen lusikka sekä kultainen jäätelökauha. Tarvikkeiden lisäksi kotoa täytyy vielä löytyä muutamia lisäraaka-aineita, ketsuppijäätelön kohdalla tämä tarkoittaa esimerkiksi maitoa ja kermaa. 

Tällä hetkellä Heinzin jäätelöpakkauksia myydään tiettävästi ainoastaan Briteissä. Ensimmäinen erä ketsuppiversiosta myytiin Delishin mukaan loppuun salamannopeasti, joten ilmeisesti erikoisille jäätelöille todella on kysyntää.

Lähde: Delish

***

0:38

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja