IL: Jos näet ravintolan listalla tällaista kalaa, kannattaa tilata heti!
Iltalehden ruokasivuston keittiöpäällikkö Risto Mikkola ihmettelee, miksei suomalaisravintoloissa ole tarjolla kokonaista kalaa.
Erilaiset paneroidut kalat sekä fileet ovat tuttu näky suomalaisravintoloiden ruokalistoilta. Kokonaista kalaa sen sijaan on harvemmin tarjolla missään – poikkeuksena tietysti pienet kalat kuten silakka tai muikku.
Iltalehden ruokasivuston Pippuri.fi:n keittiöpäällikkö Risto Mikkola kehottaa tilaamaan kalan ehdottomasti kokonaisena, jos se vain on mahdollista.
– Silloin kala on todella mehevää ja hyvän makuista, Pippuri.fi:n keittiöpäällikkö Risto Mikkola vinkkaa.
Mikkola arvelee, ettei kokonaista kalaa tarjota esimerkiksi siksi, että suomalaisten joukosta löytyy valitettavan paljon ruokakammoisia ihmisiä.
Lähde: IL/Pippuri.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa