Ikea yllättää: Hodareita ja lihapullia myyntiin muuallekin kuin tavarataloihin

Lehtikuva

Ovatko Ikean lihapullat ja hodarit suosikkejasi? Jatkossa niiden saamiseksi ei tarvitse välttämättä raahautua huonekaluliikkeeseen.

Huonekalujätti Ikea tekee uuden aluevaltauksen suosikkiruoillaan, joita myydään jatkossa tavaratalojen lisäksi myös ruokarekasta.

– Ruokarekka tarjoilee klassikoita eli hodareita sekä lihapullia ja tänä keväänä valikoimaan tulleita vegaanisia kasvispyöryköitä valmiissa annoskupeissa, Ikea Food Suomen ravintolatoimen johtaja Minna Tuohimäki kertoo.

Ruokarekassa on tarjolla Ikean klassikkohodareita, lihapullia, kasvispyöryköitä, suklaakrokantticookieita, kahvia, teetä, vettä, smoothieita ja puolukkapillimehuja. Maailmalla Ikea-ruokarekat ovat myös aivan uutta, ja niistä voi ostaa katuruokaa Suomen lisäksi Espanjassa ja Norjassa.

Lähde: Ikea

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.