Ikea yllättää: Hodareita ja lihapullia myyntiin muuallekin kuin tavarataloihin

Lehtikuva

Ovatko Ikean lihapullat ja hodarit suosikkejasi? Jatkossa niiden saamiseksi ei tarvitse välttämättä raahautua huonekaluliikkeeseen.

Huonekalujätti Ikea tekee uuden aluevaltauksen suosikkiruoillaan, joita myydään jatkossa tavaratalojen lisäksi myös ruokarekasta.

– Ruokarekka tarjoilee klassikoita eli hodareita sekä lihapullia ja tänä keväänä valikoimaan tulleita vegaanisia kasvispyöryköitä valmiissa annoskupeissa, Ikea Food Suomen ravintolatoimen johtaja Minna Tuohimäki kertoo.

Ruokarekassa on tarjolla Ikean klassikkohodareita, lihapullia, kasvispyöryköitä, suklaakrokantticookieita, kahvia, teetä, vettä, smoothieita ja puolukkapillimehuja. Maailmalla Ikea-ruokarekat ovat myös aivan uutta, ja niistä voi ostaa katuruokaa Suomen lisäksi Espanjassa ja Norjassa.

Lähde: Ikea

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja