Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ikea tuo ravintoloidensa valikoimiin hyvää tekevän uutuuden – tässäkö haastaja perinteisille lihapullille?

Lohipullien vastaanotto on ollut Ikean mukaan hyvä.
Lohipullien vastaanotto on ollut Ikean mukaan hyvä.Ikea
Julkaistu 29.11.2018 20:01

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Suosittujen lihapullien rinnalle saadaan uusi jäsen; lohipullat. Kyseinen tuote vastaa Ikean tavoitteisiin tarjoilla asiakkaille entistä terveellisempää ja ympäristön kannalta kestäväpää ruokaa.

Ikea on kertonut tuovansa ravintoloidensa valikoimiin uutuuden, lohipullat. Uutuuden myötä liha-, kana- ja kasvispullat saavat rinnalleen uuden jäsenen. 

Monet asiat toistuvat Ikea-reissuilla kerrasta toiseen. Artikkeli jatkuu videon alla.

1:36Nämä asiat tapahtuvat jokaiselle Ikeassa

Idea lohipulliin syntyi, kun tuotekehitys seurasi lohen jalostusta ja huomasi käsittelystä jäävän yli paljon pieniä kalapaloja, joita ei voinut käyttää fileinä. Julkaisemassaan tiedotteessa Ikea kertoo pullien valmistukseen käytettävän ainoastaan ASC-sertifioitua lohta ja MSC-sertifioitua turskaa.

– Teimme tiivistä yhteistyötä toimittajien kanssa, optimoimme prosessin ja loimme yhdessä tämän maukkaan proteiininlähteen, jolla on pienempi hiilijalanjälki, Ikea Food Services AB:n tuotekehittelijä Sabrina Anania-Stepania kertoo.

Varmaa tietoa uutuuden saapumisesta Suomeen ei ole

Ensimmäiset lohipullat on otettu myyntiin Portugalissa, jossa ne ovat saaneet varsin hyvän vastaanoton. Yli 80 prosenttia lohipullia maistaneista ravintolan asiakkaista kertoi pitävänsä niistä, ja yli 90 prosenttia kertoi arvostavansa lohipullien vastuullisuutta.

Ikea lihapullat1Ikea haluaa tuoda valikoimiinsa kaikkiin ruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja.Ikea

Ikea kertoo tuovansa lohipullat myyntiin valikoituihin Ikea ravintoloihin. Tietoa siitä, saadaanko uutuuksia myös Suomeen, joudutaan tässä vaiheessa vielä odottamaan.

– Lohipullat ovat tulossa ravintoloidemme globaaliin annosvalikoimaan. Jokainen IKEA-maa valitsee kuitenkin itse, mistä paikallisten IKEA-ravintoloiden valikoima koostuu ja lopullista päätöstä lohipullien saapumisesta IKEA Suomen ravintoloiden valikoimaan ei ole valitettavasti vielä tässä vaiheessa tehty, Press officer Tarja Vuorenmaa Suomen Ikeasta kertoo Makuja.fi:lle.

Lisää aiheesta:

Ikea ja Wolt yhteistyöhön: Lihapulla-annoksia voi nyt tilata kotiinNäin paljon Wolt- tai Foodora-ostosi maksaa ravintolalle – yksi pizza tilauksissa ylitse muidenPian niitä saa! Ikea tuo myyntiin uuden "mullistavan pyörykän" – suomalaiset keksivät tuotteelle melko ilmiselvän nimenKuluttajien toive sai huonekalujätin toimimaan: Ikea kehittelee uutta versiota tutuista lihapullista – uutuus myyntiin maailmanlaajuisesti Ikea suunnittelee uudistavansa klassista lihapullareseptiään – luvassa myös muita yllättäviä uutuuksia?Ikea lanseerasi ravintoloihinsa uutuustuotteen: "Näemme tämän globaalina mahdollisuutena"
RavintolatMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ravintolat
  • 19.11.10:12
    Ruoka

    Eroon sunnuntailisästä? Ravintola-alan kovin kipukohta puhuttaa – työntekijöillä silti huippufiilis

  • 8.11.17:32
    Ruoka

    Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimosta

  • 6.11.16:46
    Ruoka

    Yksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikan

  • 2.11.10:52
    Helsinki

    Helsinkiä pääsee ihailemaan nyt uudesta paikasta – alla vilistää päivittäin neljännesmiljoona ihmistä

  • 1.11.17:43
    Ruoka

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat