Suosittujen lihapullien rinnalle saadaan uusi jäsen; lohipullat. Kyseinen tuote vastaa Ikean tavoitteisiin tarjoilla asiakkaille entistä terveellisempää ja ympäristön kannalta kestäväpää ruokaa.
Ikea on kertonut tuovansa ravintoloidensa valikoimiin uutuuden, lohipullat. Uutuuden myötä liha-, kana- ja kasvispullat saavat rinnalleen uuden jäsenen. 
Monet asiat toistuvat Ikea-reissuilla kerrasta toiseen. Artikkeli jatkuu videon alla.
1:36
Idea lohipulliin syntyi, kun tuotekehitys seurasi lohen jalostusta ja huomasi käsittelystä jäävän yli paljon pieniä kalapaloja, joita ei voinut käyttää fileinä. Julkaisemassaan tiedotteessa Ikea kertoo pullien valmistukseen käytettävän ainoastaan ASC-sertifioitua lohta ja MSC-sertifioitua turskaa.


