Mainos

Yllättääkö sisältö? Ikea paljasti supersuosittujen lihapulliensa reseptin "Paljon helpompaa kuin huonekalujen kokoaminen"

Ikea kertoo nyt, miten kulttipyöryköitä voi valmistaa kotioloissa. 

Koronakriisi on saanut monet ruoka- ja ravintola-alan yritykset raottamaan salaisuuksien verhojaan tunnettujen ruokiensa osalta. Esimerkiksi pikaruokajätti McDonald’s on paljastanut reseptin aamiaisruoka McMuffins’eihin.

Nyt yhden kulttiruoan reseptin paljastaa sen sijaan huonekalujätti Ikea. Ruotsalaisyritys tunnetaan maailmanlaajuisesti lihapullistaan. Niinpä Ikea on päättänyt kertoa, miten kotona voi tehdä itse näitä himoittuja pyöryköitä, kermakastikkeen kanssa tietenkin. Resepti on helppo ja brittilehti Mirror veisteleekin jutussaan lihapullien tekemisen olevan "paljon helpompaa kuin huonekalujen kokoaminen".

– Tiedämme, että jotkut ihmiset saattavat kaivata lihapulliamme, joten tarjoamme mahdollisuuden tehdä niitä kotona, käyttäen helposti saatavilla olevia raaka-aineita, Isossa-Britanniassa Ikean ruokaosaston johtajana työskentlevä Lorena Lourido sanoo yhtiön tiedotteessa ja jatkaa:

– Kotona pysyminen voi olla vaikeaa, mutta me haluamme auttaa tekemällä ihmisten elämästä hiukan helpompaa ja nautinnollisepaa. Bon appétit tai smaklig måltid, kuten Ruotsissa sanomme.

Maaliskuussa uutisoitiin, että Ikea on kehitellyt ravintoloihinsa myös uuden kasvipohjaisen pyörykän. Kasvispyörykkä vyöryy Ikeoihin maailmanlaajuisesti elokuusta 2020 lähtien. Uutuustuotteen tavoitteena on Ikean mukaan haastaa perinteinen ruotsalainen lihapulla. Uutuuspyörykän väitetään näyttävän ja maistuvan samalta kuin lihapullan.


Lähde: Ikea/CNN

***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja