Yllättääkö sisältö? Ikea paljasti supersuosittujen lihapulliensa reseptin "Paljon helpompaa kuin huonekalujen kokoaminen"

Ikea lihapullat
Shutterstock

Ikea kertoo nyt, miten kulttipyöryköitä voi valmistaa kotioloissa. 

Koronakriisi on saanut monet ruoka- ja ravintola-alan yritykset raottamaan salaisuuksien verhojaan tunnettujen ruokiensa osalta. Esimerkiksi pikaruokajätti McDonald’s on paljastanut reseptin aamiaisruoka McMuffins’eihin.

Nyt yhden kulttiruoan reseptin paljastaa sen sijaan huonekalujätti Ikea. Ruotsalaisyritys tunnetaan maailmanlaajuisesti lihapullistaan. Niinpä Ikea on päättänyt kertoa, miten kotona voi tehdä itse näitä himoittuja pyöryköitä, kermakastikkeen kanssa tietenkin. Resepti on helppo ja brittilehti Mirror veisteleekin jutussaan lihapullien tekemisen olevan "paljon helpompaa kuin huonekalujen kokoaminen".

– Tiedämme, että jotkut ihmiset saattavat kaivata lihapulliamme, joten tarjoamme mahdollisuuden tehdä niitä kotona, käyttäen helposti saatavilla olevia raaka-aineita, Isossa-Britanniassa Ikean ruokaosaston johtajana työskentlevä Lorena Lourido sanoo yhtiön tiedotteessa ja jatkaa:

– Kotona pysyminen voi olla vaikeaa, mutta me haluamme auttaa tekemällä ihmisten elämästä hiukan helpompaa ja nautinnollisepaa. Bon appétit tai smaklig måltid, kuten Ruotsissa sanomme.

Maaliskuussa uutisoitiin, että Ikea on kehitellyt ravintoloihinsa myös uuden kasvipohjaisen pyörykän. Kasvispyörykkä vyöryy Ikeoihin maailmanlaajuisesti elokuusta 2020 lähtien. Uutuustuotteen tavoitteena on Ikean mukaan haastaa perinteinen ruotsalainen lihapulla. Uutuuspyörykän väitetään näyttävän ja maistuvan samalta kuin lihapullan.


Lähde: Ikea/CNN

***

1:36

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja