Ikea ja Wolt yhteistyöhön: Lihapulla-annoksia voi nyt tilata kotiin

Ikea lihapullat
Ikean ruoka-annoksia voi nyt woltata Espoossa. Shutterstock

Ikean lihapulla-annoksia ja muita ruokia voi jatkossa tilata myös kotiinkuljetuksella Woltin kautta, huonekaluketjusta tiedotetaan. Kokeilu aloitetaan Espoossa.

Jos olet kova Ikean lihapullien fani ja satut asumaan Espoon Ikean lähiympäristössä, voit jatkossa saada huonekaluketjulta ruokaa myös kotiintoimitettuna. Ikea nimittäin kertoo aloittaeensa yhteistyön Woltin kanssa. Huonekalujätin mukaan kyseessä on asiakkaiden toivoma palvelu, joka tulee saataville Espoon tavaratalosta. Toimitusalue on seitsemän kilometriä kyseisen tavaratalon lähialueella.

– Haluamme vastata entistä paremmin muuttuvan arjen tarpeisiin. Olemme iloisia, että voimme jatkossa tarjota klassikkoannoksiamme suoraan kotiovelle Wolt-yhteistyön kautta, sanoo Suomen Ikean ravintolatoiminnan johtaja Minna Tuohimäki

Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakosken mukaan on hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Ikean kanssa, sillä ruoat ovat odotettu lisä palvelun valikoimaan. 

Tilausvalikoimassa tulee olemaan pääruoista liha-, lihattomat ja kasvispyörykkäannokset, jotka ovat saatavilla myös lastenannoksina, sekä lohi- ja kanafileeannokset. Lisäksi tilattavissa jälkiruokia, kuten Daim-kakku ja kanelipulla sekä erilaisia ruokajuomia.

Huonekalujätti paljasti lihapulliensa reseptin

Vuonna 2020 aiheutuneiden koronasulkujen keskellä Ikea päätti paljastaa, miten kotona voi itse valmistaa ketjun suosittuja lihapyöryköitä kermakastikkeen kera. Resepti on helppo ja brittilehti Mirror veistelikin jutussaan lihapullien tekemisen olevan "paljon helpompaa kuin huonekalujen kokoaminen".

– Tiedämme, että jotkut ihmiset saattavat kaivata lihapulliamme, joten tarjoamme mahdollisuuden tehdä niitä kotona, käyttäen helposti saatavilla olevia raaka-aineita, Isossa-Britanniassa Ikean ruokaosaston johtajana työskentlevä Lorena Lourido sanoi vuonna 2020 yhtiön tiedotteessa ja jatkoi:

– Kotona pysyminen voi olla vaikeaa, mutta me haluamme auttaa tekemällä ihmisten elämästä hiukan helpompaa ja nautinnollisepaa. Bon appétit tai smaklig måltid, kuten Ruotsissa sanomme.

Videolla: Näin teet täydelliset lihapullat Kari Aihisen ohjeella

9:59

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja