Juustoasiantuntija kertoo faktoja elintarvikkeen säilyvyyteen liittyen.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin suomalaisten juustomieltymyksistä ja yleisistä juustotrendeistä. Valion juustoliiketoiminnasta vastaavan johtajan Tuukka Pastilan mukaan suomalaiset ovat melko perinteisiä juustonsyöjiä ja suosivat edelleen leivän päälle ostettavia mietoja juustoja.
Juusto on arvokas tuote, eikä sitä kannata huvikseen heittää hävikkiin. Erilaisten juustojen säilyvyys saattaa kuitenkin usein mietityttää kuluttajaa: mistä tietää, onko juusto vielä syömäkelpoista?
Lue myös: Juuston kilohinta voi olla kymmeniä euroja – miksi?
Huoneenlämpöön jätetty juusto – voiko sitä syödä?
Juustopakkaus saattaa joskus unohtua muutamaksi tunniksi huoneenlämpöön tai juustokimpaleet pöydälle juustotarjottimelle. Voiko huoneenlämpöön jätettyä juustoa syödä?
