Keittiömestarin neuvoilla valmistat taatusti meheviä pihvejä. Pihveihin paistetaan pannulla vain väri, ja loppukypsennys tapahtuu uunissa.
Suomen Top Chefin ensimmäisen kauden finaalista tuttu Samu Koskinen on Stefan’s Steakhousen keittiömestarina varsinainen pihviasiantuntija. Koskisen vinkeillä pihvien paisto sujuu ilman stressiä.
Kotioloissa pihvien paistaminen menee helposti hosumiseksi. Pannun ääressä häärätään, kun vieraat istuvat jo pöydässä, ja lopputuloksena on palanut pihvi ja hirveä käry.
Koskinen neuvoo välttämään turhaa hätiköintiä.
– Yleensä ruvetaan hätiköimään vaan liikaa. Pitää ottaa rauhallisesti.
– Kannattaa ottaa niihin pihveihin nopea hyvä väri pannulla, sitten uunin kautta pöytään. Sillä välttää sitä hirveää stressiä ja kiirettä siitä pihvin paistamisesta.


