HS: Yökerhoketjulta rohkea kokeilu – alkoholia parilla klikkauksella ja jopa parin viikon maksuajalla

Miten uusi alkoholilaki vaikuttaa baarityöntekijöihin? 9:00 Miten uusi alkoholilaki vaikuttaa baarityöntekijöihin?

Night People Group -ketju tuo puhelimella tilaamisen ja maksamisen kaikkiin yökerhoihinsa huhtikuun aikana, kertoo Helsingin Sanomat.

Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin siitä, miten uusi alkoholilaki vaikuttaa baarityöntekijöihin.

Pian yökerhossa tehdyn juomatilauksen voi maksaa omalla puhelimella, ja näin ollen saada juomille maksuaikaa jopa pariksi viikoksi. Helsingin Sanomien uutisen mukaan yökerhoihin rantautuvan kokeilun tarkoituksena on torjua baaritiskien tungosta yön vilkkaimpina tunteina.

Toimitusjohtaja ei näe suurta eroa puhelimen ja luottokortin välillä

Night People Group -ketjun toimitusjohtaja Antti Raunion mukaan Night Lite -sovellus nopeuttaa tilaamista ja parantaa asiakastyytyväisyyttä, kun baaritiskillä jahkailu ja tilauksen huutaminen musiikin yli jäävät välistä.  

Uutta puhelinsovellusta on testattu viikonloppuna helsinkiläisessä Club Capital -yökerhossa, ja sovellus aiotaan ottaa käyttöön neljän viikon kuluessa kaikissa ketjun ravintoloissa ympäri Suomea.

Sovelluksella voi maksaa tilaukset joko pankki- tai luottokortilla, mutta myös laskulla, joka lupaa käyttäjälle jopa 14 päivää ilmaista laskuaikaa. Vaikka alkoholijuomien tilaaminen velaksi helpottuu, Raunio ei näe suurta muutosta siihen, että juomat maksettaisiin luottokortilla. 

Lähde: HS

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!