HS: Ville Haapasalon ravintola sulkeutui äkisti – "Yllätys, yllätys – tätä ette kyllä ikinä usko"

Mitä Venäjän hyökkäyksestä ajattelee Venäjällä tunnettu suomalaisnäyttelijä Ville Haapasalo? 9:48 Mitä Venäjän hyökkäyksestä ajattelee Venäjällä tunnettu suomalaisnäyttelijä Ville Haapasalo?
KATSO MYÖS: Ville Haapasalo kertoi maaliskuussa Viiden jälkeen -ohjelmassa, mitä hän ajattelee Venäjän hyökkäyksestä.

Viime lokakuussa toimintansa Helsingissä aloittanut Ville Haapasalon Davai Davai -ravintola on lopettanut toimintansa, kertoo Helsingin Sanomat.

Näyttelijä-ravintoloitsija Ville Haapasalo kertoo Helsingin Sanomille, että hänen neuvostoliittolaista ruokaa tarjonnut Davai Davai -ravintolansa on sulkenut ovensa, ainakin toistaiseksi. Ravintola avautui lokakuussa 2021 Helsingin Pohjoisesplanadille. Ravintola on osa NoHo-ravintolakonsernia, mutta Haapasalo on yksi ravintolan omistajista.

Haapasalo kertoo Helsingin Sanomille, ettei ravintolan toiminnalle ollut enää vallitsevassa maailmanpoliittisessa tilanteessa edellytyksiä. Neuvostoliittolainen ruoka ei ole tällä hetkellä Haapasalon mukaan mikään myyntivaltti,

– Ravintolan aihepiiri oli tässä ajassa hankala, Haapasalo kommentoi lehdelle.

Facebook-sivuilla tiedotettiin sulkeutumisesta: "Yllätys, yllätys – tätä ette kyllä ikinä usko"

Davai Davain Facebook-sivuilla kerrottiin ravintolan sulkeutumisesta jo toukokuussa. Ravintolan kirjoituksesta ei kuitenkaan käynyt ilmi, että Davai Davain toiminta loppuu, eikä kirjoituksessa viitattu maailmantilanteeseen.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

Kirjoituksen mukaan ravintolassa päätettiin kirmata kesälaitumille poikkeuksellisen ajoissa.

– Yllätys, yllätys – tätä ette kyllä ikinä usko. Koska kesä on aivan liian lyhyt, päätimme omatoimisesti hieman pidentää sitä. Kirmasimme lomalaitumille ja palaamme kun syyssateet alkavat vihmoa Esplanadia. Seuraamalla meitä saat tietä kun paluumme alkaa häämöttää, Facebook-postauksessa kerrottiin.

Haapasalon mukaan ravintolan tiloihin on kuitenkin suunnitteilla jo uudenlainen konsepti. Näyttelijä-ravintoloitsija kertoo Helsingin Sanomille, että ravintola avautunee uudestaan alkusyksystä.

Lähde: HS

Katso myös: Mihin katosi Ville Haapasalo? Näyttelijä ei saapunut sovittuun tv-haastatteluun vuonna 2016

Mihin katosi Ville Haapasalo? Ei saapunut vieraaksi Huomenta Suomeen 5:45
Näyttelijä Ville Haapasalon piti vierailla vuonna 2016 Huomenta Suomessa, mutta miestä ei näkynyt eikä kuulunut. Katso videolta, miten juontajat Eva Kela ja Nina Rahkola täyttivät Ville Haapasalon tyhjäksi jättämän haastatteluajan.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!