Hesburger kertoo sulkevansa ravintolansa Venäjällä huhtikuun loppuun mennessä

hesburger aop
Hesburger sulkee ovensa Venäjällä vielä huhtikuun 2022 aikana. Jaakko Stenroos/All Over Press

Hesburger tiedottaa lopettavansa omien ravintoloidensa toiminnan Venäjällä huhtikuun aikana.

Nyt Hesburger tiedottaa sulkevansa kaikkien omien ravintoloidensa ovet vielä huhtikuun aikana. Lisäksi paikallisille yrittäjille on ketjun mukaan lähtenyt purkuilmoitus, jossa heille on ilmoitettu, että ravintoloiden on suljettava ovensa välittömästi.

Venäläisravintoloiden lisäksi Hesburgerilla on seitsemän ravintolaa Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa.

– Tietojemme mukaan kaikki ukrainalaiset työntekijämme ovat elossa. Ravintoloita ei ole myöskään tuhoutunut taisteluissa. Emme avaa yhtään ravintolaa, ennen kuin se on täysin turvallista kaikille työntekijöille ja asiakkaille. Maksamme kaikille paikallisille työntekijöille edelleen täyttä palkkaa. Ajatuksemme ovat urheiden ukrainalaisten puolella ja toivomme sydämen pohjasta, että rauha saataisiin takaisin maahan, kertoo Hesburgerin toimitusjohtaja Kari Salmela tiedotteessa.

Lähde: Hesburger


Videolla: Oletko huomannut tätä yksityiskohtaa McDonald'sin nugeteissa?

Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa? 0:31
Tämä yksityiskohta nugeteissa on mennyt monelta ohi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.