Hesburger aikoo sittenkin vetäytyä Venäjältä – Heikki Salmela pahoittelee: "En ollut saanut tietoa kaikista yksityiskohdista"

shutterstock_2082192874
Shutterstock

Turun Sanomat uutisoi aiemmin turkulaisen pikaruokaketju Hesburgerin jatkavansa toimintaansa Venäjällä normaaliin tapaan. Nyt Hesburger kuitenkin tiedottaa suunnittelevansa vetäytymistä maasta. Heikki Salmela pahoittelee ristiriitaista kommenttiaan.

Hampurilaisketju Hesburgerin perustaja Heikki Salmela kommentoi aiemmin Turun Sanomille yrityksen jatkavan toimintaansa Venäjällä ja Valko-Venäjällä niin kauan kuin se on mahdollista.

Salmela perusteli päätöstä sillä, että Venäjällä töissä olevat ihmisetkin tarvitsevat palkkaa ja ruokaa. Nyt ketju kuitenkin tiedottaa suunnittelevansa vetäytymistä Venäjältä.

–  Pahoittelen samalla ristiriitaista kommenttia Turun Sanomissa, mutta Hesburger teki jo viime viikolla päätöksen siitä, että se suunnittelee vetäytymistä. Suunnittelutyö on jo käynnissä, mutta en ollut saanut tietoa kaikista yksityiskohdista. Hesburgerin toimitusjohtaja Kari Salmela on kommentoinut Hesburgerin vetäytymistä jo aiemmin mediassa, Heikki Salmela toteaa nyt tiedotteessa.

Videolla: Suomalaisyritykset boikotoivat nyt venäläistuotteita. 

Myös suomalaisyritykset boikotoivat venäläistuotteita 2:00
Tällaisia tuotteita esimerkiksi Kesko vetää myynnistä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!