Herkullinen manteligranola maistuu vaikkapa marjojen kanssa – valmista kymmenessä minuutissa!
Jos perinteisen aamupuuron keittäminen alkaa kyllästyttää, ei syytä huoleen! Helppo ja herkullinen manteligranola valmistuu kymmenessä minuutissa.
Yllä olevalla videolla ravitsemusasiantuntija Patrik Borg valmistaa aamusmoothien.
The Guardian-lehti kertoo, kuinka valmistat herkullisen manteligranolan kymmenessä minuutissa.
Manteligranola
Ainesosat (2 annosta):
190 grammaa kaurahiutaleita
35 grammaa manteleita, rouhittuna
2 rkl voita tai kookosöljyä
3 rkl hunajaa, agave- tai vaahterasiirappia
Valmistusohje:
Paista kaurahiutaleita ja manteleita suuressa pannussa usein sekoittaen viitisen minuuttia.
Tee sekoituksen keskelle kolo, ja lisää voi tai kookosöljy samaan aikaan hunajan kanssa. Paista ja sekoita toiset viisi minuuttia. Varmista, että kaikki kaurahiutaleet ja mantelit kuorruttuvat. Laita lämpö pois päältä ja anna jäähtyä. Tarjoile esimerkiksi mansikoiden ja jogurtin kanssa.
Lähde: Theguardian.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan