0:53

Herkullinen manteligranola maistuu vaikkapa marjojen kanssa – valmista kymmenessä minuutissa!

Jos perinteisen aamupuuron keittäminen alkaa kyllästyttää, ei syytä huoleen! Helppo ja herkullinen manteligranola valmistuu kymmenessä minuutissa.

Yllä olevalla videolla ravitsemusasiantuntija Patrik Borg valmistaa aamusmoothien.

The Guardian-lehti kertoo, kuinka valmistat herkullisen manteligranolan kymmenessä minuutissa.

Manteligranola

Ainesosat (2 annosta):

190 grammaa kaurahiutaleita
35 grammaa manteleita, rouhittuna
2 rkl voita tai kookosöljyä
3 rkl hunajaa, agave- tai vaahterasiirappia

Valmistusohje:

Paista kaurahiutaleita ja manteleita suuressa pannussa usein sekoittaen viitisen minuuttia.

Tee sekoituksen keskelle kolo, ja lisää voi tai kookosöljy samaan aikaan hunajan kanssa. Paista ja sekoita toiset viisi minuuttia. Varmista, että kaikki kaurahiutaleet ja mantelit kuorruttuvat. Laita lämpö pois päältä ja anna jäähtyä. Tarjoile esimerkiksi mansikoiden ja jogurtin kanssa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja