Vain kolme ainesosaa: Täydellisen helppo rasvanpolttoaamupala
Yön yli muhiva tuorepuuro on täydellisen helppo aamiainen, joka tukee myös painonhallintaa.
Jos etsit helppoa ja ravitsevaa aamupalavaihtoehtoa, kokeile tätä mustikkaista tuorepuuroa. Tuorepuuron valmistamiseen tarvitset vain kolme ainesosaa: kaurahiutaleita, mustikoita ja rasvatonta jogurttia.
Mustikoiden on useissa tutkimuksissa todettu auttavan rasvanpoltossa. Kaurahiutaleista saat sen lisäksi kuitua, joka edistää ruoansulatusta.
Jos haluat puuroon hieman makeutta, voit lisätä annoksen pääle muutaman banaaniviipaleen.
Helppo mustikka-tuorepuuro
1 dl kaurahiutaleita
200 g rasvatonta luonnonjogurttia
1 dl mustikoita
(banaania)
1. Laita kulhon tai lasipurkin pohjalle kaurahiutaleet, jogurtti ja marjat kerroksittain. Peitä purkki tiiviisti ja laita jääkaappiin tekeytymään yön yli.
2. Sekoita ainesosat purkissa aamulla, koristele annos tuoreilla mustikoilla, vadelmilla tai vaikka banaanilla ja nauti!
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti