Henri Alénin ravintolasta saa nyt koronakriisin keskellä ravintolaruoan lisäksi myös työkaluja mielenhallintaan.
Videolla: Henri Alén värväsi Emma Kimiläisen kuljettamaan ”Suomen nopeinta karjalanpaistia” helsinkiläisille
Kerroimme jo aiemmin keittiömestari ja ravintoloitsija Henri Alénin ja hänen yhtiökumppaneidensa keinoista pitää ravintolatoimintansa pystyssä koronakriisin yli. Alén keksi, miten asiakkaat säilytetään ja kassavirta ei pysähdy niin, että työntekijöiden palkat saadaan maksettua.
Keittiömestarin ravintoloissa on alettu myymään muun muassa tukilahjakortteja, Michelin-kokin karjalanpaistia sekä poikkeuksellista ateriakokonaisuutta. Lisäksi Finnjävel-ravintolassa toteutettiin tempaus, jossa Emma Kimiläinen värvättiin kuljettamaan ruokaa helsinkiläisille Porschella.
Ruoan ja hengen liitto
Nyt helsinkiläisravintola Finnjävelissä on siirrytty ideoissa seuraavalle tasolle ja muodostettu niin sanotusti ruoan ja hengen liitto. Ruokatilausten mukana saa nimittäin käyttöoikeuden psykologisiin verkkovalmennuksiin. Alénin mukaan perinneruokia, illallisaineksia ja hengen ravintoa toimitetaan pääkaupunkiseudulla niillekin alueille, joilla ruokalähettipalvelut eivät vielä toimi.