Helppo Kinderkakku, Kinderkuppikakut ja Annin upea Kindertäytekakku – tässä pääsiäisen parhaat Kinder-reseptit

Kinderkakku – näin valmistuu helppo suklaakakku suosikkisuklaasta 1:10 Kinderkakku – näin valmistuu helppo suklaakakku suosikkisuklaasta

Kinder-suklaamunat kuuluvat monen suomalaisen pääsiäisenviettoon. Suosituista suklaamunista on inspiraationsa saanut myös moni pääsiäisen herkkuleivonnainen. Oletko jo testannut esimerkiksi helppoa Kinderkakkua tai Kinderkuppikakkuja?

Videolla: Näin valmistuu Katin helppo Kinderkakku

Koostimme yhteen reseptipankkimme kolme parasta Kinder-reseptiä. Valitse näistä suosikkisi ja leivo pääsiäiseksi maukas suklaaherkku.

Helppo Kinderkakku

Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen leipoi oman Kinder-herkkunsa täksi pääsiäiseksi. Katin helppo Kinderkakku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta.

– Kinderderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa, Kati vinkkaa.


Hauskat Kinderkuppikakut

Tämä resepti on peräisin Sanna Kiiskin ja Lee Ehnqvistin kirjasta Ihanat kuppikakut (Paasilinna 2013). Usko tai älä, resepti on alun perin juontaja Janne Katajan käsialaa. Kirjaan on koottu useita julkisuudenhenkilöiden kuppikakkureseptejä.  

Kuppikakkuihin käytetään Kinder-munien sijaan Kinder-suklaapatukoita. Koristeluun voi käyttää munia tai patukoita. 


Annin upea Kindertäytekakku

Annin uunissa -bloggaaja Anni Paakkunaisen Kindertäytekakku on pääsiäisen takuuvarma hitti.  

Näyttävässä kakussa on tumma sokerikakkupohja ja välissä valkosuklaamoussea ja suklaakreemiä. Täytekakku viimeistellään kauniisti valuvalla suklaaganachella ja tietysti pääsiäisen henkeen suklaamunilla.

Katso resepti: Annin Kindertäytekakku


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!