Kinderkakku – helppo suklaakakku, joka valmistuu nopeasti

kinderkakku_1_200328_D8S7913-Edit (1)
Hellapoliisi / Jami Jaakonen

Kinderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti ja maistuu aivan tutulta Kinder-suklaalta. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa.

Pohja

  • 300 g suklaatäytekeksejä
  • 70 g sulatettua voita

Täyte

  • 5 dl kuohukermaa
  • 100 g sulatettua valkosuklaata
  • 200 g hasselpähkinä-kaakaolevitettä

Pinnalle

  • 200 g sulatettua maitosuklaata

Koristeluun

  • suklaamunia
  • suklaamakeisia

Valmistusohje

Kinderkakku valmistuu näin:

  1. Laita suklaatäytekeksit kaksinkertaiseen pussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi muruksi. Voit käyttää hienontamiseen myös tehosekoitinta.
  2. Lisää joukkoon sulatettu voi ja kääntele sekaisin.
  3. Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Painele keksiseos vuokaan.
  4. Vatkaa kermavaahto ja jaa se kahteen osaan.
  5. Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita valkosuklaa kermavaahdon joukkoon. Sekoita hasselpähkinä-kaakaolevite toiseen kermavaahtoon.
  6. Levitä vaahdot kerroksittain keksipohjan päälle ja nosta tunniksi pakastimeen tai muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin.
  7. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
  8. Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  9. Levitä sulanut suklaa kakulle ja koristele suklaamunilla ja suklaakaramelleilla.
  10. Tarjoa!


Parhaat ruokaohjelmat