Julkaistu
Kinderderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa. Testaa Kati "Hellapoliisi" Jaakosen reseptiä.
Pohja
- 300 g suklaatäytekeksejä
- 70 g sulatettua voita
Täyte
- 5 dl kuohukermaa
- 100 g sulatettua valkosuklaata
- 200 g hasselpähkinä-kaakaolevitettä
Pinnalle
- 200 g sulatettua maitosuklaata
Koristeluun
- suklaamunia
- suklaamakeisia
Valmistusohje
Kinderkakku valmistuu näin:
- Laita suklaatäytekeksit kaksinkertaiseen pussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi muruksi. Voit käyttää hienontamiseen myös tehosekoitinta.
- Lisää joukkoon sulatettu voi ja kääntele sekaisin.
- Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Painele keksiseos vuokaan.
- Vatkaa kermavaahto ja jaa se kahteen osaan.
- Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita valkosuklaa kermavaahdon joukkoon. Sekoita hasselpähkinä-kaakaolevite toiseen kermavaahtoon.
- Levitä vaahdot kerroksittain keksipohjan päälle ja nosta tunniksi pakastimeen tai muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin.
- Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
- Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Levitä sulanut suklaa kakulle ja koristele suklaamunilla ja suklaakaramelleilla.
- Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!