Heikin pizzanpaisto sai hulvattoman käänteen, kun hän alkoi tutkailemaan valmista pizzaansa: "Ei tullut mieleenkään, että..."

Heikki kuvasi videon hilpeästä pizzakömmähdyksestään 0:10 Heikki kuvasi videon hilpeästä pizzakömmähdyksestään
Heikki kertoi MTV Uutisille pizzapohjan kanssa sattuneesta hilpeästä kömmähdyksestä.

Heikki kertoo MTV Uutisille kaupan pizzapohjan kanssa sattuneesta hilpeästä kömmähdyksestä.

Video: Heikki kertoi MTV Uutisille pizzapohjan kanssa sattuneesta hilpeästä kömmähdyksestä.

Pizzanpaisto ei aina suju ongelmitta. Sen huomasi Pirkanmaalla asuva Heikki, kun hän eräänä lauantaina saunailtaa viettäessään alkoi paistaa pizzaa.

Heikki oli ostanut pizzapohjan, jossa oli tullut täytteitä mukana. Hän levitti taikinan leikkuulaudalle ja rupesi täyttämään sitä, kun puhelin soi. Puhelun jälkeen Heikki huomasi, että pinta oli hieman kova, mutta hän ajatteli, että se oli varmaan kuivahtanut. Sen jälkeen hän laittoi pizzan uuniin.

Nauroi makeasti kömmähdykselle

Kun Heikki otti pizzan pois pizzakiveltä, hän alkoi hieman ihmetellä tilannetta. Hän näki pizzassa tummuneet paperireunat ja tajusi vahingossa levittäneensä pizzatäytteet väärin päin olleen pohjan päälle niin, että leivinpaperi oli jäänyt väliin.

– Tuijotin ja totesin, että ei voi olla totta, mikä tuo ruskea juttu tuossa on. Pokkani petti täysin! hän nauroi.

– Ei tullut mielenkään, että pizzapohja olisi väärin päin. Levitin vaan juuston, tomaattisoosin ja muut täytteet siihen päälle.

Nälkä ei jäänyt

Tilanne päättyi loppujen lopuksi hyvin. Heikki veti paperin täytteineen toisen leivinlaudan päälle ja laittoi pizzataikinan vielä pariksi minuutiksi uuniin.

– Pinta kovettui ja ruskistui hieman. Sitten kaavin paperin päältä täytteen pizzan päälle. Tuli vallan mainio!

Sattumus oli Heikin mielestä oikeastaan hyväkin juttu. Pizzasta tuli rapeampi, kun pinta kuivahti hieman uunissa.

Heikki on tätä ennen paistanut monta vastaavaa pizzaa, ja hän rakastaa ruoanlaittoa muutenkin. Tilanne nauratti miestä sen verran paljon, että hän kuvasi pizzasta videon ja jakoi sen sosiaalisessa mediassa.

Artikkeli on uusinta joulukuulta 2019.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat