Pizzerian työntekijän "huikeaa sankaritekoa" ylistetään: Christian toimi sekunneissa – ja jatkoi matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut

Christian Pizza
Christian Alfaroa ylistetään nopeista reflekseistään. Shutterstock/Toppers Pizza

Kalifornialaisen pizzerian työntekijää ylistetään sankariksi hänen pelastettuaan salamannopeilla reflekseillään kuuman pizzan.

Christian Alfarolla oli normaali päivä työpaikallaan Toppers Pizza -ravintolassa Kalifornian Camarillassa, kunnes hän käveli sattumalta työkaverinsa ohi ravintolan keittiössä. Alfaron työkaveri oli juuri nostamassa pizzaa ulos 500-asteisesta uunista, kun Alfaro vahingossa osui hänen käteensä. Pienen tahattoman tönäisyn vuoksi työkaveri menetti pizzansa hallinnan ja lätty lähti lentämään kaaressa kohti lattiaa. 

Alfaro oli kuitenkin tilanteen tasalla ja nappasi salamannopeasti pizzan käsiinsä ja sujautti sen sulavasti viereiselle tarjottimelle. Koko tapahtuma tallentui ravintolan valvontakameralle. Toppers Pizzan omistajat jakoivat videon Facebookissa, jossa siitä tuli välittömästi hitti.

– Kaikki sankarit eivät pukeudu viittaan, pizzerian videon oheen kirjoittama teksti ylistää. 

Toppers Pizzan pizzanpelastusvideota on katsottu Facebookissa jo yli 5,4 miljoonaa kertaa. Video on kerännyt yli 10 000 kommenttia.

– Siunattu olkoon pizza, jonka pelasti armollinen pizzapyhimys, pyhä Pepperoni, kommenteissa muun muassa vitsaillaan. 


***

Katso videolta, miten syntyy napolilainen pizza:

1:26

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja