Hampurilainen laskeutui taivaalta jalkapallokentälle – taustalla syy, jota et ihan heti olisi arvannut: "Halusin olla ensimmäinen"

0:23 Miten pizzan kuljetus dronella onnistuu?
Videolla testataan, voisiko pizza saapua kotiisi dronella.

Taivaalta pudonneen hampurilaisen lähettäjäksi paljastui mies, joka oli aina halunnut maistaa avaruudessa käynyttä burgeria. Nyt miehen unelma toteutui.

Torstaina brittiläisen jalkapalloseuran jäsenet aiheuttivat somekohua väittämällä löytäneensä taivaasta laskeutuneen Big Macin. Joukkueen Twitter-tilillä Big Macin kerrottiin laskeutuneen jalkapallokentälle polystyreenilaatikossa GoPro-kameralla varustettuna.

–  Mutta tämän sisällä ei ollut korttia, joten emme todellakaan tienneet mitä tehdä. Rehellisesti, mitä sinä olisit tehnyt jäisellä burgerilla? Colchester Unifet FC:n Twitter-tilillä pohditaan.

Taivaalta pudonneen hampurilaisen mysteeri ratkesi kuitenkin pian, kun vloggaaja Tom Stanniland ilmoittautui hampurilaisen lähettäjäksi. Stanniland ajoi kotoaan kolmen tunnin ajomatkan päähän hampurilaisen löytöpaikalle tutkimaan löytöään ja antamaan ihmettelevälle jalkapalloseuralle selityksen. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Avaruudessa käyneen burgerin maku pettymys

Mies kertoi lähettäneensä hampurilaisen avaruuteen sääpallon avulla. Miehen kertoman mukaan pallo oli noussut 24 mailia (n. 38 km) ylöspäin, jonka jälkeen se oli puhjennut ja lentänyt 160 kilometrin päässä sijaitsevalle urheilukentälle. 

Stannilandin mukaan hänen tarkoituksenaan ei ollut lähettää hampurilaista avaruuteen, vaan ainoastaan päästä maistamaan burgeria, joka on saanut "hengittää maapallon ilmakehää". 

– Olen nähnyt ihmisten lähettävän paljon asioita avaruuteen, mutta kukaan ei ole vielä lähettänyt sinne hampurilaista. Halusin olla ensimmäinen. Kesti pari viikkoa valmistella, että kaikki sujuisi kuten pitää, Stanniland kertoo suunnitelmistaan. 

Saatuaan taivalle lähettämänsä aterian takaisin, mies haukkasi burgerista palan vain todetakseen, ettei suosittele vastaavaa operaatiota kenellekään. 

– Maku ei ollut hyvä. Se maistui tavalliselta hampurilaiselta, mutta oli todella todella kuiva. Minun täytyi pureskella sitä muutaman minuutin ajan, jotta sain sen nieltyä. 

– Olen syönyt avaruudessa käynyttä burgeria. Se siitä, loppu, Stanniland lisää.

Myös McDonald's huomioi miehen erikoisen teon kommentoimalla Twitterissä, että he ovat aina tienneet, etteivät heidän "hampurilaisensa ole tästä maailmasta". 

Jos kuva ei näy voit katsoa sen täältä

Lähteet: FoxNews, Today

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja