0:54

McDonald’sin aamiainen osoittautui kirjaimellisesti liian kovaksi palaksi – olisitko uskonut, että tämän leivän yli on ajettu autolla?

Tiedätkö, miksi pikaruokaketjun keittiössä ei käytetä suojakäsineitä? Katso vastaus videolta.

Somehiteiksi nousseilla videoilla pikaruokaketju McDonald'sin asiakas todistaa, että hänen aamupalansa ei todellakaan ollut syöntikunnossa. 

Pikaruoka silloin tällöin kuuluu elämän suurimpiin nautintoihin, mutta aina kaikki ei suju niin kuin toivoisi. Näin kävi eräälle McDonald’sin asiakkaalle, joka päätti todistaa vaikeamman kautta, että hänen tilaamansa aamiaisleipä McGriddles ei todellakaan sopinut ihmisen ruokavalioon.

Miehen hulvattomat videot ovat keränneet lyhyessä ajassa satoja tuhansia silmäpareja.

Edes auto ei voinut kivikovalle aamupalalle mitään

Somehuomio sai alkunsa, kun nimeä Edwin Edl käyttävä mies päätti poiketa Singaporessa sijaitsevassa McDonald’s ravintolassa ja tilata itselleen aamupalaa. Eteen saatu aamiainen ei kuitenkaan vastannut lainkaan odotuksia, ja mies päätti todistaa ruoan syömäkelvottomuuden myös muille.

Ensimmäisessä jakamassaan videopätkässä pettynyt asiakas näyttää mitä tapahtuu, jos aamiaista yrittää syödä muovihaarukalla. Haarukka yksi, aamiaisleipä nolla. Samaan lopputulokseen päädyttiin myös metallihaarukalla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Toisessa videossa mies on ottanut astetta kovemmat aseet käyttöön; hän pudottaa kivikovan aamiaisen kerrostalon katolta. Lopputulos: leivälle ei käynyt mitään.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä mies päätti lyödä naulan aamiaisen arkkuun ajamalla sen yli autolla. Ja kuten video todistaa, edes auto ei voinut aamiaiselle mitään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Somehitiksi nousseiden videoiden tekijä muistuttaa, että aamiaisleipä on videoilla siinä kunnossa, jossa hän sen ravintolasta eteensä sai. Hän ei siis ole jäädyttänyt tai tehnyt muutakaan kovettaakseen tuotetta.

– Tälle miehelle pitäisi antaa palkinto, hän pelasti päiväni, eräs somekäyttäjä kommentoi.

Edl merkitsi pikaruokaketjun videoihinsa, mutta ainakaan vielä ketju ei ole antanut selitystä purukalustoa vaivaavalle aamupalalle.

Lähteet: TheSun, Facebook

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja