Hääpari maksaa tuhansia kokille, joka suostuu valmistamaan ruoan kyseenalaisesta raaka-aineesta: Häävieraille ei paljasteta, mitä he todellisuudessa syövät

nainen suu ruoka haarukka
Söisitkö sinä lihaa, joka on peräisin teiden varsilta? Kuvituskuva. Shutterstock

Hääpari etsii kokkia, joka suostuu valmistamaan parin häiden ruokatarjoilut epätavallisista raaka-aineista, kertoo brittiläinen Mirror-lehti. 

Ekologisuus, kierrätys ja omannäköiset häät ovat olleet tämän vuoden suurimpia häätrendejä. Mutta voiko kuitenkin aatteiden noudattaminen mennä överiksi tai aiheuttaa moraalista paheksuntaa?

Eräs nimettömänä pysyttelevä hääpari on valmis maksamaan tuhansia euroja omaperäisen toiveensa toteutumisesta.

He haluavat tarjoilla hääjuhlassaan 30 häävieraalleen maistuvan aterian, joka on valmistettu parin itse hankkimasta lihasta.

Liha peräisin muualta kuin kaupasta

Ei, pariskunta ei lukeudu intohimoisten metsästäjien joukkoon, vaan pari on kerännyt 20 kiloa lihaa teiltä ja niiden varsilta. Pari paljastaa noudattaneensa samaista elämäntapaa jo vuosien ajan.

He toivoisivatkin, että autojen runtelema liha tulisi jälleen hyötykäyttöön – tällä kertaa ”ympäristöystävällisemmän” aterian muodossa parin häissä.

Ympäristö on meille todella tärkeä myös jatkossakin, kun perustamme perheen, pari perustelee elämäntapaansa etsintäkuulutuksessaan.

Pari on valmis maksamaan toiveestaan tuntuvasti

Hääpari julkaisi erikoislaatuisen etsintäkuulutuksensa Bark.com-sivustolla. He ovat valmiita maksamaan 5 000 puntaa kokille, joka suostuu loihtimaan autojen yliajamasta lihasta ruoka-annoksia, joista ei voi päätellä, mistä liha on peräisin.

– Tiedämme, ettei ”keskiverto” kokki auta meitä mielellään tämän asian suhteen, mutta toivomme, että joku, jolla on oikeat ja samanlainen intohimo ympäristöä kohtaan, ottaisi askeleen eteenpäin ja auttaisi meitä, pari peräänkuuluttaa.

Sivuston perustaja ihailee parin sitoutumista

Bark.com-sivuston perustaja Kai Feller ihailee pariskunnan omaperäistä tapaa pitää kiinni arvoistaan.

– Yksi parhaimmista asioista häissä on se, että voit tehdä niistä itsesi näköiset – oli kyse sitten koristeista ja sisustuksesta, juhlapaikasta tai ruoasta. Luulen, että tässä tapauksessa pari haluaa todella osoittaa sitoutuneensa – ei vain toisiinsa – vaan myös heidän elämäntapaansa, Feller pohtii.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja