Ruoan kallistuminen ei tarkoita sitä, että grillikausi olisi peruttu. Myös edullisimmasta raaka-aineista saa maittavan grilliaterian.
Lumikasaa sulattava aurinko on jo täysin käypä syy kaivaa grilli talvisäilöstä ja laittaa se tulille.
HKScan Suomen markkinointijohtaja Mikko Järvinen listasi yrityksen lehdistötilaisuudessa vinkkejä siihen, miten grillaaminen onnistuu pienemmälläkin budjetilla.
Lue myös: Yleinen halloumijuuston grillaustapa onkin aivan väärä
Viisi rahaa säästävää vinkkiä
Yksi uusista vallitsevista grillitrendeistä on Järvisen mukaan harkitseva ja säästeliäs grillaaminen.
– Hieman katsotaan tarkemmin, että mitä ostetaan. Tarjoukset ovat tärkeitä. Esimerkiksi jo viime kesänä nähtiin, että jauheliha ja broilerin koipireidet kääntyivät suosiossa kasvuun. Näissä on se hyvä puoli, että monista edullisista raaka-aineista saa mehevää syötävää, kun ne grillaa vähän hitaammin, Järvinen kertoo.
Näin grillauksen makuun pääse pienemmälläkin budjetilla
1. Valitse grilliin edullisempia ruhonosia
