Fazerin raju K18-karkki MTV:n testissä – sanoinkuvaamaton lopputulos

Fazerin K18-karkki MTV:n testissä – sanoinkuvaamaton lopputulos 7:46 Fazerin K18-karkki MTV:n testissä – sanoinkuvaamaton lopputulos
KATSO VIDEO: Supertuliset K18-karkit saivat makuraadin kyseenalaistamaan... kaiken.

Kuinka tulisia maailman tulisimmat Turkinpippurit oikeasti ovat? Videolta näet MTV:n makuraadin hurjat reaktiot. 

Fazer lanseerasi vastikään erikoiserän maailman tulisimpia ja vain aikuisille tarkoitettua Turkinpippureita.

Tyrkisk Peber The World’s Hottest -haastepakkaus sisältää kolmea eri vahvuustasoa olevan yksittäispakatun makeisen, kutakin makua kaksi kappaletta. Miedoin on vihreä Fiery Green Peber, medium-vahvuinen on oranssi Scorching Orange Peber ja tulisin punainen Red Peber. Makeisissa on käytetty uutetta, jonka tulisuusaste (Schoville heat unit) on 900 000. 

Jopa 600 kertaa tavallista "turkkaria" tulisempi

Tuotepakkauksen miedoin makeinen on noin 100 kertaa tulisempi kuin tavallinen Tyrkisk Peber -karkki ja vahvin jopa noin 600 kertaa tulisempi.

Kokeile makeista kotona omalla vastuulla ja perehdy tarkasti ohjeisiin. Tuote on tarkoitettu vain aikuisille.

Fazerilta kerrotaan pakkauksissa olevan selkeät varoitukset ja suositusikäraja: makeiset ovat tarkoitettu vain aikuisille. 

–  Haluamme osoittaa varoituksilla ne henkilöryhmät, joille Fazer ei suosittele tuotetta. Varoitusteksteillä pyrimme varmistamaan, että tuotetta käytetään vastuullisesti, eikä kukaan syö erikoisvahvaa turkkaria vahingossa. Kapsaisiiniuute voi joissakin henkilöissä aiheuttaa voimakkaita fyysisiä tuntemuksia, Fazerilta varoitetaan.

Erityisen tulisten tuotteiden kanssa on syytä noudattaa äärimmäistä varovaisuutta. Ruokavirasto varoitti joulukuussa maailman tulisimmista sipseistä, joita on ollut myynnissä myös Suomessa. Ruokavirasto linjasi Hot Chip Challenge -tuotteen terveydelle haitalliseksi 

MTV Uutiset päätti testata erityistuliset K18-Turkinpippurit ja lopputulos oli suorastaan sanoinkuvaamaton. Katso video!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat