Perinteisten munkkien rinnalle tulossa tulinen uutuus – Fazer tuo markkinoille turkinpippurimunkit

2:15 Näin valmistuvat Fazerin suositut Turkinpippurit

Kauppojen munkkivalikoimat ovat saamassa mielenkiintoisen lisäyksen, kun Fazer tuo markkinoille erikoisen yhdistelmän. Uudet munkit saavat makunsa turkinpippureista!

Näin valmistetaan suositut turkinpippurit, katso yllä oleva video!

Fazer laajentaa munkkivalikoimaa uudella Tyrkisk Peber -munkilla. Odotetussa munkkiuutuudessa on musta sokerikuorrute, jonka päällä on salmiakkista ripotetta, ja sisällä "ärjyä täytettä".

Erikoinen makuyhdistelmä on saatavilla 10.9. alkaen. Tyrkisk Peber -munkki on kuitenkin kausituote, ja myynnissä marraskuun alkuun saakka.

Myös muut valmistajat ovat hyödyntäneet karkkimakuja erilaisissa tuotteissa. Esimerkiksi Panda on tuonut vuosien saatossa markkinoille erilaisia makeisiin pohjautuvia jäätelöitä.

Mars on myös muun muassa tuonut sen suositut suklaamaut, kuten Twixin, Snickersin ja Marsin, jäätelöihin ja valmispirtelöihin.

Korjattu 24.8. klo 11.17: Lisätty tietoja kilpailijoiden tuotteista ja tiivistetty tietoja Fazerin vastaavista tuotteista.

Lähteet: Fazer, MTV

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja