3:29

Röyhkeä ravintolavinkki leviää somessa – ihmiset raivoissaan: "Älä koskaan tee näin. Koskaan"

Sosiaalisessa mediassa käydään paraikaa vilkasta keskustelua erään Facebook-käyttäjän jakamasta vinkistä, joka liittyy tipin antamiseen.

Videolla näytetään, kuinka ravintolaruoka maistui suomalaislapsille. 

Antaako tippiä vai ei? Tipin antaminen voi tuottaa joskus päänvaivaa, mutta tällä kertaa eräs tippaamiseen liittyvä vinkki on se, joka on herättänyt kuumia tunteita. 

Keskustelu tippaamisen ympärillä sai alkunsa erään miehen Facebook-päivityksen myötä. Suuria tunteita herättäneessä päivityksessä mies kertoo asettavansa tukun seteleitä pöydälle ennen aterioinnin alkua. Viisi dollarin arvoista seteliä asetetaan miehen mukaan pöydälle niin, että tarjoilija taatusti näkee rahat.

– Älä sano heille mitään. Jos he mokaavat, ota dollari pois ja niin edelleen. Illan lopuksi se rahasumma, mikä on jäljellä, on heidän tippinsä, vinkissä kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Neuvo ärsyttänyt ihmisiä kahdestakin eri syystä

Miehen päivitys on kerännyt sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota – etenkin ärsyyntyneitä sellaisia. Ihmiset eivät voi sulattaa tipin antamiseen liittyvää vinkkiä kahdesta eri syystä.

Ensinnäkin monia ihmisiä on ärsyttänyt se, että henkilö kertoo päivityksessä antavansa kahden hengen illallisesta tippiä vain muutaman dollarin edestä.

Toinen perustelu päivityksen herättäville tunteille on se, että tapa on yksinkertaisesti röyhkeä.

– Uusi tapa olla halpamainen ja töykeä yhtä aikaa, eräässä kommentissa todetaan.

– Älä koskaan tee näin. Koskaan, eräs tarjoilijana työskentelevä henkilö kommentoi vinkkiä. 

Mitä mieltä olet, onko tapa röyhkeä vai sittenkin nerokas?

Lähde: TheDailyMeal

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja