Mattin aarteiden keskeltä löytyi Spider-Man-pastapurkki vuodelta 1995 – retroruoka villitsi somekansan: "Näytän teille, mitä sisältä paljastuu, jos..."

Spider-Man-pasta
Shutterstock/ Dinosaur Dracula, Twitter

Oletko aina halunnut tietää, miltä näyttää 25 vuotta vanha säilykepasta-ateria? Vaikka et, niin Matt paljastaa nyt sen maailmalle.

1980- ja 1990-lukujen leluihin, elintarvikkeisiin ja pop-kulttuuriin erikoistuneen Dinosaur Dracula -sivuston perustaja Matt löysi aarrekätköistään purkillisen vuoden 1995 vuoden Spider-Man-pastaa. Korona-ajan viihdykkeeksi Matt päätti heittää Twitteriin haasteen:

- Minulla syöpynyt purkillinen Spider-Man-pastaa vuodelta 1995. Näytän teille, mitä sisältä paljastuu, jos tämä postaus saa 1995 uudelleentwiittausta, Matt kirjoitti Twitterissä.

Somekansa tietysti innostui moisesta harvinaisuudesta ja Mattin postaus sai nopeasti yli 14 000 tykkäystä ja yli 5000 uudelleentwiittausta. Sittemmin tykkäyksien määrä on kasvanut jo kymmeniintuhansiin.

Niinpä hän avasi purkin ja esitteli sisällön maailmalle.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Toden totta, 400 gramman pasta-annos oli muuttunut 25 vuodessa mädäntyneeksi, epämääräiseksi kasaksi. Säilykeruokakaan ei todistettavasti säily ikuisesti.

Loppujen lopuksi Matt kuitenkin onnistui löytämään "pastan" joukosta myös itse Spider-Manin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.


Lähde: Mirror

***

Pasta limonello – näin valmistuu supersuosittu hittiruoka Natalian ohjeella 1:26Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat