Entistä paremman seksielämän salaisuus: Lisää 3 raaka-ainetta ruokavalioosi

shutterstock_171186863
Tiesitkö, että valkosipuli voi auttaa tuomaan lisää vipinää vällyjen väliin? Shutterstock

Tietyt ruoka-aineet voivat vaikuttaa positiivisella seksielämään, vaikka ei heti uskoisi. Testaa, löytyykö ratkaisu entistä parempaan seksielämääsi lautaselta ja syö jatkossa enemmän näitä raaka-aineita!

Valkosipuli

On yllättävää, että valkosipulia pidetään lempeä liekittävänä ruokana ottaen huomioon sen maineen pahanhajuisen hengityksen luojana. Todellisuudessa valkosipuli on kuitenkin ollut tunnettu sukuviettiä kiihottavana aineena jo muinaisen Egyptin aikoihin.

Valkosipulissa on erittäin paljon allisiinia, joka parantaa veren virtausta tehden sinusta valppaamman, parantaen kestävyyttäsi ja antaen sysäyksen energiaa. Täydellinen valinta petipuuhia ajatellen siis!

Hunaja

Keskiajalla ihmiset nauttivat hunajajuomia parantaakseen seksuaaliviettiään.

Muinaisessa Persiassa pariskunnat käyttivät kokonaisen kuukauden häiden jälkeen juomalla hunajaisia juomia. Uskottiin nimittäin, että se auttaisi tekemään avioliitosta menestyksekkään. Siitä termi 'honeymoon', kuherruskuukausi.

Hunajassa on paljon B-vitamiineja ja booria, joita miehet tarvitsevat testosteronin muodostamiseen.

Inkivääri

Inkivääriä pidetään voimakkaana sukuviettiä kiihottavana aineena, joka parantaa seksuaalista kyvykkyyttä. Sen tuoksun uskotaan stimuloivan verenkiertojärjestelmää helpottaen näin veren virtausta joka puolelle elimistöä. Se auttaa myös palauttamaan voimat sairastamisen jälkeen.

Hauduta inkivääriä kuumassa vedessä, lisää vähän sitruunaa ja hunajaa, ja nauti tästä vastustuskykyä lisäävästä juomasta.

Lähde: Healthista 

***

Valkosipuli-kinkkupasta 3:16

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.