Testissä TikTokin suosittu valkosipulikikka – elämää helpottava vai sittenkin typerä?

Testissä TikTokin suosittu valkosipulikikka 1:42 Testissä TikTokin suosittu valkosipulikikka
Heitetäänkö hyvästit haiseville sormille? TikTokissa kiertää kikka, jonka tarkoituksena on helpottaa valkosipulin kuorintaa.

TikTokissa kiertää kikka, jonka tarkoituksena on helpottaa valkosipulin kuorintaa.

Valkosipuli on yksi keittiön perusraaka-aineista ja parantaa monen tutun ruoan makua. Sen kuoriminen voi kuitenkin monesta tuntua ikävältä puuhalta. Valkosipulin käsittelyn jälkeen sormet haisevat pahalta tuntikausien ajan ja kuorista irtoava silppu leviää kaikkialle.

Valkosipulin kuorimiseen on olemassa erilaisia kikka kolmosia ja tekniikoita. Testasimme erään suositun TikTokista tutun kikan. Sen tarkoituksena olisi taklata kaikki valkosipulin kuorimiseen liittyvät haitat.

Pistimme kikan testiin yllä olevalla videolla. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.