Edullista olutta opiskelijakortilla Helsingissä – keskustaan avautuu "opiskelijoiden oma baari"

shutterstock_579872632
Copyright (c) 2017 Dean Drobot/Shutterstock.

Itsenäisyyspäivän jälkeen Helsingin keskustaan avautuu uusi opiskelijaravintola, jota ei turhaan luonnehdita räväkäksi. Myöhä Café & Bar nimittäin tarjoilee paitsi ruokaa myös alkoholia ja mahdollisuuden laulaa karaokea.

Opiskelijaravintola UniCafe avaa Helsingin keskustaan uuden ravintolan, josta saa pelkkää vegaanista ruokaa. Palan painikkeeksi voi tilata alkoholijuomia. Iltaan asti auki olevassa ravintolassa pääsee lisäksi laulamaan karaokea. 

Myöhä Café & Bar avaa ovensa Kaivopihalla entisen Suomalaisen kirjakaupan tiloissa 7.12.2022.

Ruokaa ja juomaa saa ravintolasta opiskelijabudjetilla. Pieni olut tai lasi viiniä maksaa opiskelijakorttia vilauttavalle 5 euroa. Kelan säädösten mukaisesti alkoholin anniskelu kuitenkin alkaa vasta lounasajan päätyttyä.

Toive vegaaniseen ravintolaan tuli asiakkailta

UniCafe kertoi kaksi vuotta sitten luopuvansa naudanlihan käytöstä ravintoloissaan, mutta Myöhä on ensimmäinen opiskelijaravintola, jonka ruoka- ja juomalista on täysin vegaaninen. Toive yksinomaan kasvisruokaa tarjoavaan ravintolaan tuli asiakkailta.

Joka tapauksessa päätöstä luopua naudanlihasta kiiteltiin ja kritisoitiin. Myös Myöhän kaltaisen baarimaisen opiskelijaravintolan voi odottaa herättävän tunteita. 

– Odotamme innolla, miten Myöhä otetaan vastaan, Ylvan liiketoiminnanjohtaja Anne Immonen sanoo tiedotteessa.

Katso video: Näin Helsingin keskustan opiskelijaravintolassa otettiin vastaan uutiset naudanlihan poisjättämisestä.

4:44
Näin Helsingin keskustan opiskelijaravintolassa otettiin vastaan uutiset naudanlihan poisjättämisestä.

Lähde: UniCafe

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja