Edullista olutta opiskelijakortilla Helsingissä – keskustaan avautuu "opiskelijoiden oma baari"
Itsenäisyyspäivän jälkeen Helsingin keskustaan avautuu uusi opiskelijaravintola, jota ei turhaan luonnehdita räväkäksi. Myöhä Café & Bar nimittäin tarjoilee paitsi ruokaa myös alkoholia ja mahdollisuuden laulaa karaokea.
Opiskelijaravintola UniCafe avaa Helsingin keskustaan uuden ravintolan, josta saa pelkkää vegaanista ruokaa. Palan painikkeeksi voi tilata alkoholijuomia. Iltaan asti auki olevassa ravintolassa pääsee lisäksi laulamaan karaokea.
Myöhä Café & Bar avaa ovensa Kaivopihalla entisen Suomalaisen kirjakaupan tiloissa 7.12.2022.
Ruokaa ja juomaa saa ravintolasta opiskelijabudjetilla. Pieni olut tai lasi viiniä maksaa opiskelijakorttia vilauttavalle 5 euroa. Kelan säädösten mukaisesti alkoholin anniskelu kuitenkin alkaa vasta lounasajan päätyttyä.
Toive vegaaniseen ravintolaan tuli asiakkailta
UniCafe kertoi kaksi vuotta sitten luopuvansa naudanlihan käytöstä ravintoloissaan, mutta Myöhä on ensimmäinen opiskelijaravintola, jonka ruoka- ja juomalista on täysin vegaaninen. Toive yksinomaan kasvisruokaa tarjoavaan ravintolaan tuli asiakkailta.
Joka tapauksessa päätöstä luopua naudanlihasta kiiteltiin ja kritisoitiin. Myös Myöhän kaltaisen baarimaisen opiskelijaravintolan voi odottaa herättävän tunteita.
– Odotamme innolla, miten Myöhä otetaan vastaan, Ylvan liiketoiminnanjohtaja Anne Immonen sanoo tiedotteessa.
Katso video: Näin Helsingin keskustan opiskelijaravintolassa otettiin vastaan uutiset naudanlihan poisjättämisestä.
Lähde: UniCafe
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan