David tilasi ruokaa kotiin – pian ovella seisoikin poliisi

Mies tilasi ruokaa kotiin – pian ovella seisoikin poliisi 0:46 Mies tilasi ruokaa kotiin – pian ovella seisoikin poliisi
Mies tilasi ruokaa kotiin, mutta ovella seisoikin pian poliisi.

Pikaruokaa kuljetuspalvelun avulla tilannut David Eldredge yllättyi toden teolla, kun annos saapui poliisikyydillä.

Jos kortti lähtee kuivumaan, virkavallalta on yleensä turha kysellä apua työmatkojen ajamiseen. Poikkeuksiakin toki on: ruokakuski Yhdysvalloissa joutui jättämään keikan kesken virkavallan vaatimuksesta, mutta kuljetuksessa olleet pöperöt pääsivät silti perille, kun poliisi päätti viedä ne, kertoo CNN. Katso tapaus yllä olevalta videolta!

Poliisi ensin pysäytti, auttoi sitten työkeikan hoitamisessa

Poliisi haluaa palvella kansaa, mutta yleensä palveleminen ei ulotu ravintopalveluihin. Yhdysvaltain Brentwoodissa koettiinkin erikoinen tilanne, kun poliisi ryhtyi ruokakuskiksi.

Poliisi pysäytti New Hampshiressa ruokakuskin, joka ajoi ylinopeutta. Pysäytyksen aikana kävi ilmi, ettei kuskilla ollut edes voimassa olevaa ajolupaa. Auton rekisteröinnissäkin oli ongelmia.

Kuski joutui hylkäämään autonsa ja hankkimaan toisen kyydin päästäkseen kotiin.

Mutta entä hänen kuljettamansa mäkkiruoat? Poliisi Robert McConn päätti kuskata ne perille. 

– Joskus hallinnolliset asiat jumittavat eikä se ole ihmisen vika, joten teimme voitavamme auttaaksemme kuskia paikan päällä ja autoimme häntä myös ruokatilauksessa, McConn kuvailee.

"Mietin kyllä, olisiko pitänyt antaa tippiä"

Alun perin DoorDash -palvelun kuljetuksella ruoat tilannut David Eldredge yllättyikin toden teolla, kun annos saapui poliisikyydillä.

– Ovelle koputettiin ja ajattelin, että sieltä DoorDash -kuski tulee. Siellä olikin poliisi, Eldredge kuvailee.

Mies oli onnellinen siitä, että ruoat kaikesta huolimatta ja poliisin avustuksella saapuivat.

– Kun hän oli lähtenyt, mietin kyllä, olisiko pitänyt antaa tippiä, mies vitsailee.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!